Katalog

BELKI teknik ApS

Tilbage til listen

Inline Magnetfilter af BELKI teknik ApS

Produktforespørgsel  

Magnetfiltrering

Magnetisk finfiltrering af procesvæsker er særlig effektiv til filtrering af væsker med partikler fra slibning og støbejernsbearbejdning. Magnetfilteret har mange anvendelsesmuligheder såsom kølesmøremidler, skæreolier, vaskevæsker op til 80°C og andre væsker med ferritiske partikler.

Fordele ved et BELKI Magnetfilter:
  • Filtrering af de meget fine partikler øger væskens levetid og skåner dyser, ventiler og roterendekoblinger i bearbejdningsmaskiner
  • Filtrering sker uden forbrugsstoffer og med et minimalt energiforbrug
  • Filteret har høj filtreringsgrad og høj kapacitet
  • Effektiv til støbejern, da grafitpartiklerne binder sig til de ferritiske partikler
  • Fremstillet i rustfrit stål
  • Ved de fuldautomatiske magnetfiltre (modellerne 3.10 A, 5.13 A og 7.20 A) kanfremtræksintervallerne indstilles, hvilket sikrer at filterkagen får tid til at tørre, og tør slam er nemmere og billigere at bortskaffe.

Inline Magnetfilter

Anvendelse
BELKI Inline Magnetfilter anvendes til filtrering af meget fine ferritiske partikler og faste stoffer fra køle-/ smørevæsker, hydrauliske væsker og mange andre procesvæsker indenfor den spåntagende industri. BELKI Inline Magnetfilter har mange anvendelsesmuligheder indenfor f.eks.: honing, slibning og emnevask.

Filtrering, stand-alone eller OEM

Magnetfiltrering er filtrering uden filtermedie, og metoden er velegnet til finfiltrering af mange forskellige typer olie og væsker ved temperaturer helt op til 80°. Med magnetfiltre fanges partikler helt ned under 10 μm, og filtrene har en kapacitet fra 250-1000 l/min.

Produktforespørgsel  

Flere produkter i området Magnetfilter

Magnetfilter (3.10 M – 7.20 A)

Magnetfilter 3.10 M – 7.20 A

Anvendelse
Magnetisk finfiltrering af procesvæsker er særlig effektiv til filtrering af væsker med partikler fra slibning og støbejernsbearbejdning. Magn...