Katalog

BELKI teknik ApS

Tilbage til listen

Olieudskillere (211 H - 200 LS) af BELKI teknik ApS

Produktforespørgsel  

Olieseparator 211 H - 200 LS

Anvendelse
BELKI´s Olieseparator anvendes til at separere friolie fra en række procesvæsker såsom køle/ smørevæsker og vaskevæsker/ affedtervæsker. BELKI´s Olieseparator kan anvendes fast installeret på et anlæg eller som mobil enhed til rensning af flere maskiner.

Funktion
Væskeoverfladen skimmes vha. et selvregulerende sug. Pumpen er en langsomtgående elektrisk membranpumpe. Den pumper derfor skånsomt, så olien ikke piskes ind i væsken. Olien løber til en opsamlingsbeholder, og den rensede væske løber tilbage til maskinens tank.

Fordele
  • Selvregulerende sug, der effektivt suger fra overfladen
  • Sugeenheden følger automatisk niveauvariationer i tanken
  • Skånsom pumpning af væsken giver effektiv olieseparation
  • Let at indstille så kun olie løber til opsamlingsbeholderen
  • Opsamlingsdunken har en dekanteringsfunktion
  • Mulighed for tilslutning af flere sugeenheder (antal varierer): 211 H max 1 stk. / 321 og 60 S max 2 stk. / 200 LS max 4 stk.
  • Modulopbygget; olieseparator og pumpe kan monteres separat (Gælder for 60 S og 200 LS)

Olieseparering, stand-alone eller OEM

Vores anlæg til olieseparering anvendes til alle typer overfladeolier fra procesvæsker og ved temperaturer op til 85°. Modellerne kan rense en overflade fra 2m2 til 35m2 .
BELKI tilbyder en lang række overfladeskimmere (sug) til vores olieseparatorer. Vi kan levere det rigtige vippesug i forhold til tankstørrelse, niveauvariationer og overfladens beskaffenhed. Et selvregulerende vippesug sikrer effektiv og driftsikker olieseparering. BELKI’s anlæg er velegnede til løsninger i forbindelse med vaskevæsker og køle-/smøremidler.

Produktforespørgsel