Katalog

HME - Technologies GmbH

HME - Technologies GmbH

HME - Technologies GmbH

Tilbage til listen

Nano-guldpulver (7440-57-5) af HME - Technologies GmbH

Produktforespørgsel  

Specifikationer:

  • APS(nm): 15
  • Renhed (%): >99
  • Forslag til anvendelse Dosering (ppm): Fortyndes i vandbaserede opløsningsmidler 1-5ppm koncentration
  • Farve: mulberry

Egenskaber:: Farve: mulberry

Guld nanopartikler opløsning fremstilles ved at dispergere 15nm eller endnu mindre guld nanopartikler i vandopløsning. Præparatet vil ende op med en ensartet neutral opløsning med stabil farve. Guldnanopartikelopløsningen fremstår som svagt rød og ikke som gyldenbrun. Opløsningen af guldnanopartikler ser ud til at være azurblå, når den er kondenseret ved tilsætning af andre stoffer. Opløsningen er spiselig for mennesker og er helt sikker for hudkontakt. Ligesom sølvnanopartikler er Au-nanopartikler resistente over for antibiotika.

Anvendelser:

Når de tilsættes til kosmetiske produkter, spiller Au-nanopartikler en rolle som hvidtning, anti-aging og blødgøringsmidler; eller som organismer til farvestoffer i fødevarer; genetisk identifikation; miljørensningsprodukter til raffinering; anvendes i fødevarer, kosmetik som konserveringsmidler; anvendes til produktion af antibakterielle, antimikrobielle, antiinflammatoriske lægemidler og medicinsk udstyr, sundhedsartikler, skønhedsplejeudstyr. Levende daglig vare, såsom mad, drikkevarer, nano-guldsæbe, tandbørster, alle former for skønhedsmaske osv...

Opbevaringsbetingelser:

Produktet er til forsknings- og udviklingsformål, og brugeren skal være en professionel person (denne person skal vide, hvordan dette produkt skal bruges).

Nanopartikeldispersioner er suspensioner af nanopartikler i vand. Disse dispersioner kan anvendes som de er, eller fortyndes med egnede (kompatible) opløsningsmidler. Nanopartikler i dispersioner kan undertiden sætte sig ved opbevaring, og i så fald kan de blandes (rystes op) før brug.

Produktforespørgsel