Katalog

HME - Technologies GmbH

HME - Technologies GmbH

HME - Technologies GmbH

Tilbage til listen

Nanojernoxidpulver (HE-O-011, 1309-37-1) af HME - Technologies GmbH

Produktforespørgsel  

Specifikationer:

  • APS(nm): 50*200
  • Renhed (%): >99,99
  • Specifikt overfladeareal (m2/g): 145-245
  • Rumvægtfylde (g/cm3): 1.4-3.8
  • Massefylde (g/cm3): 4.2
  • Krystalform: pladeformet
  • Farve: rød

Bemærk: I henhold til brugernes krav til nanopartikler kan vi levere produkter i forskellige størrelser.

Produktets ydeevne:

Nano struktur af a-Fe2O3 i gassensor, katalyse, magnetisk optagelse og biomedicinske områder har brede anvendelsesmuligheder. På grund af en a-Fe2O3 nanometer materialets egenskaber og struktur form, derfor er direkte relateret til hvordan man opnår den morfologiske struktur af a-Fe2O3 produkt kontrollerbar er altid fokus for folk. På nuværende tidspunkt har mange forskere til span80, PVP, DMF, CTAB, (NH4)2S2O8, NaH2PO4 , NaClO3 , såsom natriumolien og morfologi, ved hjælp af hydrotermisk har opnået en række spindel, såsom kugle, terning, bar, bælte og lineære a-Fe2O3 nanomaterialer, På grund af ovenstående metode til produktstruktur, og som tæt som svar på at indføre systemet af forskellige organiske overfladeaktive stoffer, hvilket vil give slutproduktet applikationer og vask ulejlighed. For nylig, vores virksomhed vedtager en særlig kontrolmetode til storskala kontrollerbar, såsom porøse flage a-Fe2O3 nanomaterialer, på grund af sin store specifikke overfladeaktivitet center, som katalysator, giver de nødvendige betingelser for den høje selektivitet og katalysatorer høj reaktivitet. Når a-Fe2O3 nåede efter nanometer, som en fast drivmiddel forbrændingskatalysator fra den generelle drivmiddel forbrændingshastighed og forbedre forbrændingshastigheden, dette 1~10 gange til fremstilling af høje raketter og missiler.

Anvendelse:

Det kan anvendes bredt til pigmentering i bygning af menneskeskabt marmor og farverig cement. Dens pigment til akvarel, maling farve, maling, og gummi, plast farve, kan også bruges til magnetisk materiale industri.

Opbevaringsbetingelser:

Dette produkt bør opbevares i tørt, køligt og forsegling af miljøet, kan ikke udsættes for luft, desuden bør undgå det tunge tryk, i henhold til almindelig godstransport

Produktforespørgsel