Katalog

CPLP - Comunidade dos Países de Língua Portuguesa

CPLP - Comunidade dos Países de Língua Portuguesa

CPLP - Comunidade dos Países de Língua Portuguesa

25.07.2024 10:07

"I Meeting of Culture and Business of the Portuguese-speaking Countries" vil finde sted i Brasilia fra den 8. til den 13. juli 2024.

Med institutionel støtte fra Fællesskabet af portugisisktalende lande (CPLP) fremmes begivenheden af Young Exporter Institute (IJE), et medlem af EEN Brasil-konsortiet - den brasilianske kerne af Enterprise Europe Network (EEN), ledet af det brasilianske Institute of Information in Science and Technology (Ibict).


Mødet samler repræsentanter for de ni medlemslande i Community of Portuguese Neighboring Countries (CPLP), og "det har til formål at styrke det kulturelle og økonomiske samarbejde mellem medlemmerne af fællesskabet", siger Ibict.


Programmet omfatter foredrag, rundbordssamtaler, workshops, regeringsdagsordener og forretningsrunder.

Åbningsceremonien finder sted den 8. juli i Nationalmuseets auditorium og "vil samle alle regerings- og erhvervsinstitutioner på ét sted. Den 12.07. vil arrangementet være vært for en handelsmesse og en messe i teknologiparken i Brasilia - BIOTIC med tilstedeværelse af udenlandske virksomheder", siger Ibict og meddeler, at der vil være "forretningsrunder og arrangementet "BIOTIC".der vil være "forretningsrunder og arrangementet "The Match", et præsentationsmøde af forretningsmodeller for den diplomatiske mission, der tilhører CPLP-ambassaderne i Brasilia, som vil finde sted på en begrænset måde.