Katalog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

05.07.2024 02:07

Ren erfaring - Arnd Gollan slutter sig til Heimerle + Meule-teamet

Arnd Gollan tiltrådte sin nye stilling som Director Business Development International hos Heimerle + Meule GmbH i Pforzheim den 1. april 2024.

Arnd Gollan tiltrådte sin nye stilling som Director Business Development International hos Heimerle + Meule GmbH i Pforzheim den 1. april 2024. Med imponerende 30 års erfaring inden for ædelmetalbranchen medbringer han en dybtgående ekspertise og en lang række vellykkede projekter.

Hans ankomst markerer et vigtigt skridt for virksomheden, da han vil bruge sin ekspertise til at udvikle nye forretningsområder og drive international vækst. Før Arnd Gollan kom til Heimerle + Meule, arbejdede han for anerkendte virksomheder som Agosi, Umicore og Degussa. Han spillede en nøglerolle i åbningen af nye markeder og etableringen af produktionsfaciliteter i udlandet.

Især hans arbejde for Agosi og Umicore i Thailand og Kina, hvor han var med til at etablere et raffinaderi, vidner om hans engagement og ekspertise inden for international forretning. I Canada tog Arnd Gollan initiativ til den vellykkede overtagelse af et lokalt produktionsanlæg for ædelmetaller for Agosi og etablerede dermed et første fodaftryk i Nordamerika. Arnd Gollan stod i spidsen for udviklingen og renoveringen af de industrielle ædelmetalaktiviteter i den nystiftede Degussa Wholesale-division i Pforzheim.

Denne erfaring har givet ham en dyb forståelse af de komplekse krav i ædelmetalbranchen og gjort ham til en efterspurgt ekspert i branchen. Hos Heimerle + Meule vil Arnd Gollan bruge sin omfattende M&A-erfaring til at udvide den industrielle genbrugsdivision. Hans hovedopgave bliver at identificere nye forretningsområder og deltage aktivt i strategiske ledelsesprojekter.

Hans mål er fortsat at positionere virksomheden som en førende udbyder på det internationale marked for ædelmetaller og at fremme bæredygtig vækst. Med Arnd Gollans ekspertise og engagement i innovation og bæredygtighed går Heimerle + Meule en lovende fremtid i møde. Hans udnævnelse til Director Business Development International understreger virksomhedens engagement i ekspertise og vækst på globalt plan.

Flere nyheder



Vi glæder os til at se dig på ZVO Surface Days i Leipzig Stand 22

Vi glæder os til at se dig på INVEST

i Stuttgart

den 26. - 27. april 2024

Heimerle + Meule har med stor succes solgt Eldy Plus®-materialer på markedet i over fire år. Indtil nu har disse kun kunnet tilbydes tilfredse kunder som et materiale til fræsning. Men det ændrer sig nu med den nye FilaPrintM-printer!

Vi glæder os til at se dig på Blechexpo 2023.

Den 07. - 10. november 2023,

...