Katalog

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

29.06.2024 02:06

Magnetiske længdemålesystemer

Berøringsfri positionsmåling egnet til de hårdeste miljøer.

I et lineært magnetisk målesystem føres sensorsystemet, også kendt som et scanningshoved eller en sensor, kontaktløst hen over et kodet magnetbånd. Du kan vælge mellem inkrementelle og absolutte sensorer. Målesystemet er ufølsomt over for støv, spåner og fugt og er modstandsdygtigt over for mange væsker og olier. Der findes en bred vifte af grænseflader til de respektive applikationer. Kübler giver dig altid den optimale sensorteknologi til din applikation. Dette understøttes af utallige bestillingsmuligheder og muligheden for at realisere ændringer og specialløsninger til dig.


Inkrementel eller absolut Målesystemet består af en sensor og det tilhørende magnetbånd. Du kan vælge mellem inkrementelle og absolutte målesystemer.


Inkrementelle

Inkrementelle målesystemer bestemmer den faktiske position eller den tilbagelagte afstand ved at tælle impulser via en passende controller.I et magnetisk længdemålesystem analyseres polforandringerne på magnetbåndet, og mellemliggende værdier interpoleres.

Absolutte

bsolutte målesystemer bruger et unikt kodemønster til at bestemme den respektive position. I modsætning til et inkrementelt system kræver et absolut målesystem ikke en referencekørsel. I tilfælde af strømsvigt er den aktuelle position tilgængelig umiddelbart efter, at der er tændt igen.

Flere nyheder




Messe All About Automation Düsseldorf Repræsenteret af:

Frit...




Trade FairAll About Automation Chemnitz Repræsenteret af:

Fritz...


Sommeren er i fuld gang, og med den kommer en række spændende messer og arrangementer, som...

Pålidelig transmission af Industrial Ethernet er nu også mulig i 85 mm-størrelsen.

K&uuml...

18.06.2024 01:05

Hældningssensorer


Præcis og pålidelig måling - egnet til brug under de hårdeste miljøforhold...

Enkelt. Netværksbaseret. Uafhængig.