Katalog

Voortman Steel Machinery

Voortman Steel Machinery

Voortman Steel Machinery

23.06.2024 01:06

Voortman V623

Meget autonom kombineret boring, fræsning og savning til små og mellemstore stålkonstruktioner

Vi præsenterer Voortman V623, en førsteklasses bore-, fræse- og savemaskine, der er designet til kontinuerlig, ubemandet drift.

V623 kan bearbejde et meget bredt udvalg af profiler og producere dem effektivt med en logisk outputsekvens, der maksimerer brugen af krydstransporter. Det, der adskiller V623, er dens innovative gribevogn.
Denne funktion eliminerer stort set alle fastspændingsbegrænsninger og muliggør automatisk ilægning af næsten alle profiler uden behov for operatørens indgriben eller endda ekstra påsvejsede midlertidige griberfiksturer. Udstyret med vores avancerede VACAM-styringssoftware hjælper V623 maskinoperatøren med at opnå maksimal effektivitet. Softwaren giver fuldt overblik over alle buffere under indføring, udføring og fjernelse af korte produkter, hvilket muliggør problemfri styring af hele processen.


Effektivt værktøjsskift

Den centrale værktøjsveksler kan rumme op til 42 værktøjer, hvilket giver mulighed for smidige værktøjsskift til de tre boreenheder og sikrer effektiv drift. Det er nemt at tilføje nye værktøjer. Skifteren kombineret med pneumatisk værktøjshåndtering giver mulighed for uafbrudt produktion med minimal overvågning.
Den forenkler transporten af værktøjer fra skifteren til værktøjshåndteringen på borespindlen og mellem akserne til automatisk skift, hvilket øger systemeffektiviteten til længere ubemandet produktion.

NYHED Innovativ griber

V623 giver dig mulighed for at producere næsten enhver profil op til 300 x 300 mm med uovertruffen effektivitet. Dens innovative gribervogn giver ubegrænset fastspænding af profiler og muliggør automatisk ilægning uden operatørens indgriben. Gribekæben fastholder materialet udefra, og en hydraulisk cylinder regulerer klemmekraften for at beskytte følsomme profiler. En sensor registrerer pneumatisk materialet og gør det muligt for gribevognen at nærme sig profilerne med 60 m/min for at sikre en hurtig og jævn produktionsproces.

Flere nyheder

Voortman Fabricator, en virkelig banebrydende innovation, der tog stålindustrien med storm,...