Katalog

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

06.06.2024 01:06

IO-Link - døråbner til Industri 4.0

Enkelt. Netværksbaseret. Uafhængig.

Enkelt. Netværksbaseret. Uafhængig.
  • Drejeenkodere, trækwireenkodere og LCD-berøringsskærme
  • Hurtig og nem idriftsættelse
  • Direkte kommunikation fra controller til sensorer
  • Velegnet til alle feltbusapplikationer
  • En døråbner til Industri 4.0

Passende enkodere, wirenkodere, målehjulssystemer og LCD-touchdisplays til din applikation.

IO-Link bliver mere og mere etableret på markedet - og tendensen er stigende. I dag bruges IO-Link i værktøjsmaskiner, produktionslinjer, intralogistik og pakkemaskiner. IO-Link står for enkelhed, omkostningsreduktion og som indgangsvinkel til implementering af fremtidige Industri 4.0-koncepter. IO-Link-produkter fra Kübler åbner op for nye muligheder for din applikation. Lad os gøre dine eksisterende eller nye maskiner/anlæg fremtidssikrede. Vores IO-Link-eksperter vil med glæde rådgive dig.

Dine fordele med IO-Link-produkter fra Kübler


Tids- og omkostningsbesparelser
IO-Link-produkter er allerede mærkbare under installation/ idriftsættelse. Takket være den ufølsomme transmission af IO-Link-kommunikation bruges der enkle og uskærmede kabler til dette formål. Kübler-produkter tilsluttes ved hjælp af standardiserede M8- eller M12-industristik. For intelligente sensorer kommer parameterdataene direkte fra controlleren og behøver derfor ikke at blive parametreret manuelt. Resultatet er en maskine, der er klar til brug hurtigere.

Effektiv produktion takket være Smart Sensor Profile
Brugerne kan hurtigt og fleksibelt optimere deres maskiner eller hele produktionen, så de opfylder deres behov/krav under driften. Det er muligt med Smart Sensor Profile fra IO-Link. Takket være foruddefinerede profilklasser og de tilsvarende gemte funktionsblokke kan udskiftning af en sensor eller skift til en anden sensorteknologi i samme profilklasse eller andre justeringer af de målte værdier implementeres hurtigt og nemt.

Kan bruges uafhængigt
Ved at bruge IO-Link vælger du et standardiseret og feltbusuafhængigt interface, der som en punkt-til-punkt-forbindelse muliggør direkte kommunikation fra controlleren helt ned til det laveste automatiseringsniveau. iO-Link-mastere kan derfor bruges til at netværke et stort antal IO-Link-enheder i næsten ethvert feltbus- og kontrolsystem.

Fjerndiagnostik og tilstandsovervågning
Procesdataene fra en IO-Link-enhed, der leveres i klartekst, giver serviceteknikere en dyb indsigt i processerne og applikationerne. Det betyder, at reparationer kan iværksættes med forudseenhed, og at nye vedligeholdelseskoncepter kan etableres. Det har også en positiv effekt på fjernvedligeholdelse, da det er nemmere at organisere takket være IO-Link-kommunikation.

Industri 4.0 / IIoT-klar
Netværksforbundne og intelligente produkter er en forudsætning for Industri 4.0. Kübler IO-Link-produkter De er i stand til at sige: "Hvem er jeg? Hvor er jeg? Hvordan har jeg det?". Ud over den klassiske måleopgave og overførsel af målte værdier skal sensorer også have andre funktioner til at forbinde produkter i netværk og indsamle eller overføre yderligere oplysninger. Med IO-Link understøttes de "Industry 4.0 / IIoT ready features" (Connectivity, Identification, Diagnostics, Adaptability), som Kübler har defineret, fuldt ud.


Flere nyheder




Messe All About Automation Düsseldorf Repræsenteret af:

Frit...




Trade FairAll About Automation Chemnitz Repræsenteret af:

Fritz...


Sommeren er i fuld gang, og med den kommer en række spændende messer og arrangementer, som...

Pålidelig transmission af Industrial Ethernet er nu også mulig i 85 mm-størrelsen.

K&uuml...

Berøringsfri positionsmåling egnet til de hårdeste miljøer.

18.06.2024 01:05

Hældningssensorer


Præcis og pålidelig måling - egnet til brug under de hårdeste miljøforhold...