Katalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

04.04.2024 01:04

Interclean Amsterdam 2024 - MAE præsenterer de seneste højdepunkter

Fra den 14. til den 17. maj 2024 åbner Interclean-messen i Amsterdam dørene for verdens eksperter i rengøring og hygiejne. Som en anerkendt leverandør til rengørings- og hygiejnemarkedet deltager MAE, et brand fra AMETEK, som udstiller. I hal 7 på stand 420 præsenterer MAE deres seneste innovationer til rengøringsmarkedet.

MAE's blæsere har i mange år været brugt til sugefunktionen i skrubbere. De undertrykker med fremragende luftydelse, støjsvag drift, høj hastighed og et meget godt forhold mellem effekt, størrelse og vægt. Derudover er alle produkter udstyret med klassens bedste energieffektivitet i henhold til det nye Ecodesign-direktiv og er fremstillet i Europa.

Især den nye By-Pass Universal Blower BU 82 2-trins, der fås som AC- og DC-version, er blevet udviklet til de unikke krav til ydeevne i scrubbere. Blæseren tilbyder høj effektivitet i et lille og kompakt design. På grund af den lave vægt er den perfekt egnet til mobile enheder, og den imponerer med ekstra funktioner som forlænget levetid og andre egenskaber, der er gavnlige for brugen i scrubber-tørrere.

I serien af børsteløse blæsere og motorer præsenterer MAE den nye BB 42 By Pass: En højhastigheds BLDC-blæser med indbygget hastighedskontrol og optimeret luftstrømssystem. Desuden er den fremragende egnet til batteridrevne applikationer på grund af den høje effektivitet og har en enestående luftydelse sammenlignet med pakkestørrelsen.

Et andet højdepunkt er MAE's 89-motorplatform, der fås i både By Pass- og Thru-Flow-konfigurationer i AC- og DC-versioner. Denne børsteløse blæser giver øget effektivitet og reduceret støjemission og har et robust aluminiumshus og -hjul, der sikrer holdbarhed og optimal ydeevne. Med indbygget drevkontrol og closed-loop hastighedsregulering er det en alsidig løsning til forskelligt rengøringsudstyr.

Dunkermotoren, MAE's søsterselskab og også et AMETEK-brand, er medudstiller på MAE's stand. Dunkermotoren er velkendt inden for industriel automatisering og automatiserede styrede køretøjer (AGV'er) og tilbyder erfaring, der er værdifuld for applikationer som autonome og ride-on rengøringsmaskiner. BLDC-motoren BG 66 dPro med NG 250-navgearkassen er det perfekte kørselsdrev til rengøringsrobotter. Løsningen imponerer med et kompakt og robust design, en lang levetid og fås i forskellige størrelser og med forskellig radial belastningskapacitet - alt sammen fremstillet i Tyskland.











Flere nyheder

Dunkermotoren udgiver nyt nummer af sit Motion Journal "mo

22.03.2024 01:05

Særligt kompakt og præcis
Ny højopløselig encoder fra Dunkermotoren til de højeste præcisionskrav
fra den 16. til den 18. april 2024 på Messe Frankfurt, stand A171.
Med ansigtsløftningen af MotionCode-programmeringsmiljøet fra nexofox er det nu endnu nemmere at programmere smarte motorer, og der er ikke længere nogen grænser for decentraliserede automatiseringsarkitekturer.

Meget brugt og alsidig - den børsteløse motor BG 75 fra Dunkermotoren, et AMETEK-brand, er en ægt...

Med SL 38-produktfamilien har Dunkermotoren, et AMETEK-brand, lanceret en ny serie af højtydende lineære motorer. Som en version i rustfrit stål imponerer ServoLine 38 STL (Stainless Steel) med den højeste materialekvalitet og holdbarhed