Katalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

22.03.2024 01:03

Særligt kompakt og præcis

Ny højopløselig encoder fra Dunkermotoren til de højeste præcisionskrav

Med den magnetiske enkoder MR 38 lancerer Dunkermotoren, et AMETEK-brand, en særdeles kompakt løsning til præcise positioneringsopgaver. Med en opløsning på 1024 ppr på kanal A og B er enkoderen designet til at dække komplekse bevægelsesprofiler i en bred vifte af applikationer.

Et tredje, såkaldt indekssignal, kan forstås som en referencepuls for bevægelsen. Det kan bruges til at bestemme den tilsluttede motors absolutte position inden for en omdrejning og til at sikre, at de signaler, der sendes via kanal A og B, er troværdige. Det giver brugeren ekstra sikkerhed med hensyn til nøjagtigheden af de overførte data.

En enkelt motoromdrejning kan opløses i 4096 trin, hvilket gør det muligt at bestemme positioner præcist og nærme sig med millimeters nøjagtighed. Kombineret med en udgangsstrøm på 20 mA er der garanti for præcis transmission, selv over lange kabelafstande. Derudover fås alle tre signaler også i inverteret form. Disse differentielle signaler øger udgangssignalets immunitet over for interferens. Enkoderens forsyningsspænding er 5 VDC (24 VDC er muligt på forespørgsel).

Takket være det særligt kompakte design kan MR 38-enkoderen integreres fuldt ud i huset på selv den lille BLDC-motorserie fra Dunkermotoren. Det betyder, at signalerne kan tilsluttes direkte til motorstikket, hvilket muliggør en løsning med ét kabel. Denne integration reducerer ikke kun mængden af materiale, der kræves til den komplette løsning, men sparer også værdifuld plads i applikationer, hvor installationspladsen er begrænset.

Resultatet for brugeren er et særligt slankt, men kraftfuldt drev, der med garanti opfylder de præcise positioneringskrav i din applikation.

Flere nyheder

Dunkermotoren udgiver nyt nummer af sit Motion Journal "mo

Fra den 14. til den 17. maj 2024 åbner Interclean-messe...

fra den 16. til den 18. april 2024 på Messe Frankfurt, stand A171.
Med ansigtsløftningen af MotionCode-programmeringsmiljøet fra nexofox er det nu endnu nemmere at programmere smarte motorer, og der er ikke længere nogen grænser for decentraliserede automatiseringsarkitekturer.

Meget brugt og alsidig - den børsteløse motor BG 75 fra Dunkermotoren, et AMETEK-brand, er en ægt...

Med SL 38-produktfamilien har Dunkermotoren, et AMETEK-brand, lanceret en ny serie af højtydende lineære motorer. Som en version i rustfrit stål imponerer ServoLine 38 STL (Stainless Steel) med den højeste materialekvalitet og holdbarhed