Katalog

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

12.03.2024 01:03

WSW Wälzlager Wolfgang Streich - Din specialist i sfæriske glidelejer og ledhoveder

Siden WSW blev grundlagt i 1982, er vi fortsat med at udvikle os. I dag er virksomheden en af de største specialiserede leverandører i Europa inden for sfæriske glidelejer, ledhoveder, speciallejer og specialdele. Takket være vores 40 års erfaring og vores omfattende ekspertise ved vi, hvad der bevæger vores kunder. Derfor kombinerer vi vores styrker og leverer færdige løsninger fra en enkelt kilde på tværs af hele værdikæden - skræddersyet til en bred vifte af applikationer, i højeste kvalitet og til rimelige priser. Derudover har vi løbende udvidet vores systemforretning i løbet af de sidste par år, hvilket gør WSW til leverandør af komplette samlinger og kundetilpassede produkter til producenter fra en lang række brancher.

Uanset om det er løsninger til maskinteknik, bilindustrien eller energiproduktion - vores filosofi er altid:


Effektiv. Sikker. Økonomisk

Tro mod dette motto producerer og sælger WSW kun produkter af høj kvalitet til en acceptabel pris. Vores kvalitetsstandarder er vores varemærke og er fast forankret i virksomheden. Det afspejles bl.a. i vores DIN 9001:2015-certificerede kvalitetsstyringssystem. Uanset om det er i nationale eller internationale produktionsfaciliteter - de produkter, der fremstilles til WSW, produceres i henhold til vores tegninger, specifikationer og under vores konstante kontrol. Desuden udvælges leverandørerne efter strenge kriterier og kontrolleres regelmæssigt.

Især i tider med stadig stigende konkurrence og den dermed forbundne priserosion vil prisen på et tidspunkt påvirke kvaliteten af et produkt. WSW vil dog fortsat være yderst opmærksom på kvalitet for at garantere det højest mulige sikkerhedsniveau for vores kunder og vores produkter - noget, vi altid har kunnet stole på. Derfor har velkendte producenter af originalt udstyr fra en lang række brancher brugt vores løsninger i lang tid, fordi de værdsætter vores service, den konstante kvalitet af vores løsninger og det optimale forhold mellem pris og ydelse.