Katalog

Borrmann Brenner Berlin GmbH

Borrmann Brenner Berlin GmbH

Borrmann Brenner Berlin GmbH

19.03.2024 01:03

Gasbrændere fra Borrmann Brenner Berlin

Anvendelsesområde:

Kedel-, ovn- og maskinopvarmning i industri og håndværk

Programstruktur:
Med dette program tilbyder vi strålebrændere og komfurbrændere til økonomisk opvarmning af kedler og maskiner samt til mange specialopgaver. Kravene til sådanne varmesystemer er mange og forskellige. Derfor er det ofte ikke muligt at bruge standardapparater til de forskellige anvendelser. Derfor fremstilles der ud over standardbrændere også specialbrændere og specialudstyr på forespørgsel, som er optimalt tilpasset driftsbetingelserne afhængigt af problemet for at sikre økonomisk og rationel brug.

Tekniske egenskaber:
Borrmann Brenner Berlin har udviklet et modulsystem til disse brændersystemer. Afhængigt af kravene kan et varmesystem skræddersys ud fra disse enheder. Jet- og komfurbrænderne fremstilles i forskellige former og design og består af individuelle brænderhoveder, der er monteret på et fælles blanderør. Støtterørets form og dermed brændersystemets overordnede form samt flammernes vinkelposition er tilpasset det respektive forbrændingskammer og kedelformen eller de ovne, der skal opvarmes.

En stor fordel ved designet er, at hele brænderen betjenes med en central dyse, som er arrangeret, så det primære luftindtag til produktion af gas-luft-blandingen finder sted uden for forbrændingskammeret, så der garanteres perfekt forbrænding. Vær opmærksom på indstikslængderne på brændertegningerne.
Vi viser dig eksempler på jet- eller komfurbrændere i ring-, oval- og in-line-form.
Alle brændere har en høj ydelse selv med små dimensioner, er ufølsomme over for træk eller vibrationer og er pålidelige i hård byggepladsdrift.
Ud over fremstilling af standardapparater kan vi designe brændere til dine specielle krav, hvor vi påtager os design, planlægning og konstruktion af de flydende gasdrevne apparater. Styring og regulering af brændere kan også være en del af vores tilbud. Send os venligst dine oplysninger.


Maskinbrændere er som regel apparater med en høj gasstrømningshastighed og skal på grund af officielle bestemmelser være udstyret med sikkerhedsanordninger i overensstemmelse med deres tilsigtede brug og formål for at forhindre de farer, der kan opstå fra uforbrændt udstrømmende gas.

Derfor tilbyder vi vores brændere i forskellige udstyrsvarianter, så de kan udstyres i overensstemmelse med den tilsigtede anvendelse og brancheorganisationens retningslinjer, ulykkesforebyggelsesbestemmelserne og ADR.

Vi rådgiver dig gerne om valg af de nødvendige udstyrsvarianter.

Flere nyheder

23.02.2023 02:00

Borrmann Brenner Berlin GmbH

Vi er din komplette leverandør af LPG-fittings og brændere til den professionelle bruger. Vores p...