Katalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

28.02.2024 05:02

Ubegrænsede muligheder for motorprogrammering

Med ansigtsløftningen af MotionCode-programmeringsmiljøet fra nexofox er det nu endnu nemmere at programmere smarte motorer, og der er ikke længere nogen grænser for decentraliserede automatiseringsarkitekturer.

Dunkermotoren, et AMETEK-brand, udvikler konstant sine drevteknologiske løsninger under nøgleordene decentralisering, modularitet og fleksibilitet. i 2021 udgav IIoT-mærket nexofox programmeringsmiljøet MotionCode. Det tilbyder kunderne softwarefunktioner, der går langt ud over motorhardwaren og gør det muligt at implementere decentraliserede og modulære automatiseringsarkitekturer.

Med den seneste ansigtsløftning er brugeren rykket endnu længere ind i centrum. "Målet var at gøre realiseringen af nye MotionCode-projekter så enkel som muligt," forklarer Markus Weishaar, Director IIoT & Services hos Dunkermotoren. "Vores kunder har nu en meget enklere og mere intuitiv brugergrænseflade til deres rådighed," siger Weishaar.

Konkret betyder det, at grundlæggende funktioner er integreret endnu dybere og kan udføres uden omveje. For eksempel kan download til motoren udføres direkte fra udviklingsmiljøet og uden brug af yderligere værktøjer, da miljøet genkender tilsluttede drev direkte. Samtidig er helt nye funktioner som debugging blevet integreret med faceliftet. Det gør det muligt at udføre omfattende fejlkorrektion i kildekoden fra udviklingsmiljøet, hvilket forenkler og fremskynder udviklingen betydeligt.

I fremtidige versioner skal det også være muligt at programmere flere motorer direkte i et enkelt projekt i stedet for at skulle oprette en separat MotionCode til hver motor. Som sædvanlig kan det aktuelle MotionCode-miljø downloades gratis på Dunkermotorens hjemmeside. Kom i gang i dag og slip MotionCodes kræfter løs. Er du ny inden for programmering? Det er ikke noget problem! Eksperterne hos nexofox vil med glæde hjælpe dig og implementere dine applikationer i MotionCode i henhold til dine krav.

Flere nyheder

Dunkermotoren udgiver nyt nummer af sit Motion Journal "mo

Fra den 14. til den 17. maj 2024 åbner Interclean-messe...

22.03.2024 01:05

Særligt kompakt og præcis
Ny højopløselig encoder fra Dunkermotoren til de højeste præcisionskrav
fra den 16. til den 18. april 2024 på Messe Frankfurt, stand A171.

Meget brugt og alsidig - den børsteløse motor BG 75 fra Dunkermotoren, et AMETEK-brand, er en ægt...

Med SL 38-produktfamilien har Dunkermotoren, et AMETEK-brand, lanceret en ny serie af højtydende lineære motorer. Som en version i rustfrit stål imponerer ServoLine 38 STL (Stainless Steel) med den højeste materialekvalitet og holdbarhed