Katalog

Perndorfer Maschinenbau KG

Perndorfer Maschinenbau KG

  • ISO 9001:2015

Perndorfer Maschinenbau KG

  • ISO 9001:2015

31.01.2024 18:01

Vandstråleskæringssystem fra Perndorfer Maschinenbau

Perndorfer Maschinenbau er den rigtige partner, når der er brug for et moderne vandstråleskæresystem og en kundetilpasset maskine. Siden vores virksomhed blev grundlagt i 1985, har vores arbejde været præget af stræben efter høj produktkvalitet og kundetilfredshed. Vi udviklede vores første vandstråleskæresystem tilbage i 1991 og har siden moderniseret og udvidet sortimentet. Den rene vandskærevariant er velegnet til skæring i blødere materialer som skum og læder. Abrasiv vandstråleskæring er den rigtige teknologi til hårdere materialer som keramik eller metal.
Køb det rigtige vandstråleskæringssystem

Hvilket vandstråleskæringssystem, der er bedst egnet til dine formål, afhænger ikke kun af materialetypen, men også af den krævede skæreydelse og andre aspekter. Vi skelner mellem seks produktgrupper inden for kategorien vandstråleskæring: WSS RW - rent vand / rent vand, maskiner til rørbearbejdning (WSS Tube), systemer i portaldesign (WSS Portal), enheder i cantilever-design (WSS Cantilever), flatbed-rørsystemer (WSS Combi) og WSS-specialmaskiner til individuelle kundekrav. Du kan forvente kompetent og forståelig rådgivning fra os, når det drejer sig om at vælge et skræddersyet vandstråleskæresystem.
Alt om vandstråleskæresystemer

Køb af et vandstråleskæresystem er den vigtigste forudsætning for at skære materialer i den ønskede størrelse. Hvis det er nødvendigt, fuldender periferienheder det moderne skæresystem. Udvalget af Perndorfer WSS-periferiudstyr strækker sig fra pumper og vandbehandling til slibetransportører. Der er ingen tvivl om, at kun et funktionelt og brugervenligt styresystem gør det muligt at udnytte det valgte vandskæringssystem optimalt. Derfor kan du købe et vandskæreanlæg hos os, der er udstyret med maskinstyringssoftware af høj kvalitet.

Køb et vandskæreanlæg og få god service

Erfarne eksperter og fremragende service er nødvendigt, netop fordi der er mange ting at overveje, når man køber et vandskæreanlæg. Vi er der for dig, hvis du har brug for rådgivning om produkter eller overordnede løsningskoncepter. Vi tilbyder passende teknisk og mekanisk træning, så du og dine medarbejdere er fortrolige med det valgte vandstråleskæresystem.
Vil du gerne købe et skræddersyet vandstråleskæresystem fra en ekspert? Vi ser frem til at høre fra dig på telefon eller e-mail, så vi kan tage os af dit projekt.

Flere nyheder

Vi glæder os til at besøge os på den 26. internationale teknologimesse for pladebearbejdning (Han...

Perndorfer Maschinenbau gør gamle anlæg og maskiner "retrofit".

Udstyret med...