Katalog

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

24.01.2024 01:01

RK Rose+Krieger udvider programmet af lineære aksler med enkelt rør

Nye glideskinner med skræddersyet positionering

RK Rose+Krieger udvider sit sortiment af lineære akser med enkelt rør til enkel manuel justering med RK LightUnit-G og RK LightUnit-G teleskopglideskinner. Særlige egenskaber ved de nye lineære akser fremstillet af aluminium er den justerbare låseposition for føringsvognen eller føringsrøret, det vægtreducerede design, korrosionsbestandighed og enkel montering med kun ét værktøj.



Den spindeldrevne lineære akse RK LightUnit med et enkelt rør er specielt udviklet til enkel manuel justering. Den har en spindel i aluminium og glidelejer i plast. Disse sikrer et vægtreduceret design, så føringsvognen kan flyttes med en lille indsats. RK Rose+Krieger har nu tilføjet RK LightUnit-G og RK LightUnit-G teleskopglideskinner med justerbare låsepositioner til disse lineære akser med et enkelt rør.


Justerbar låsefunktion

Aluminiumsstyreprofilen på RK LightUnit-G kan skæres til i størrelse op til en længde på 1.500 mm. Positioneringselementer er fastgjort i rillen på den åbne C-føringsprofil for nøjagtig positionering af den manuelt justerbare føringsvogn. Under bevægelsen går styrevognens låsebolt automatisk i indgreb i disse positioneringselementer. Det særlige i forhold til andre løsninger er, at aluminiumspositioneringselementerne til enhver tid kan frigøres ved hjælp af en unbrakonøgle og låses igen i en anden position. Det betyder, at et vilkårligt antal låsepositioner kan realiseres uden at bore.



I modsætning til RK LightUnit-G har teleskopversionen et styrerør, der kan positioneres manuelt. Et vilkårligt antal låsepositioner kan også defineres ved hjælp af positioneringselementerne i C-føringsprofilen.


Alsidig

Glideskinnerne er ideelle til applikationer som formatjusteringer på transportbånd, positionering af sensorer og lysbarrierer, savstop, armaturkonstruktion og applikationer, hvor der er behov for simpel manuel positionering eller højdejustering. Føringsvognene i plast fås i 3 forskellige versioner, så de opfylder de forskellige krav. Hvis applikationen kræver det, kan der bruges forskellige typer føringsvogne på en føringsprofil. Hvert enkelt element i de nye glideskinner kan bestilles separat af brugeren. Takket være dette modulsystem kan de kombineres fleksibelt efter behov. En anden fordel er, at alle komponenter hurtigt kan leveres fra lager.

Flere nyheder

Omfattende produktportefølje til det interne flow af varer
Smart sammenføjningsteknologi som alternativ til svejsede samlinger

01.06.2023 01:05

Ændring i ledelsen
Björn Riechers overtager ledelsen af RK Rose+Krieger GmbH fra Dr. Gregor Langer
SensorBoard - Alternativet til optiske positioneringsmetoder

19.10.2022 01:00