Katalog

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018
  • EX-Zertifizierung

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

18.12.2023 00:12

German Design Award til ny generation af maskiner

L.B. Bohle hædret flere gange

Glæden hos L.B. Bohle var stor. Teknologivirksomheden fra Ennigerloh er tre gange blevet hædret med den tyske Brand Award.

"På Interpack i maj i år gav vi startskuddet til vores nye generation af maskiner med præsentationen af tre nye systemer," siger administrerende direktør Thorsten Wesselmann og ser tilbage. "Vores maskiner er ikke kun blevet teknisk optimeret, men også redesignet i et banebrydende industrielt design," fortsætter Wesselmann.

Efter at have rådført sig med industrielle designere, som maskinerne blev designet sammen med, besluttede ledelsen af L.B. Bohle at gå ind i B.P.A.'s nye generation. Bohle at indstille tabletcoateren BFC, tørgranulatoren BRC og QbCon 1, en kontinuerlig granulator og tørretumbler til forskning og udvikling, til designprisen.

German Design Award er åben for virksomheder, agenturer, serviceudbydere og marketingeksperter samt non-profit- og statslige organisationer fra alle sektorer i hele verden. den uafhængige jury i det tyske designråd beslutter, hvem der får adgang til konkurrencen, og hvem der efterfølgende vinder.

"Efter de gennemgående positive reaktioner på vores nye maskiner håbede vi i al hemmelighed på en pris," fortæller Wesselmann. L.B. Bohle blev hædret som vinder af BRC og QbCon, mens tabletcoateren BFC fik en specialpris.

"Vi var overraskede over at modtage tre priser på én gang", siger Wesselmann. Overordnet set ser de ansvarlige hos L.B. Bohle prisen som en anerkendelse af, at de har taget det rigtige skridt med det dristige nye design.

"Takket være en fremragende holdindsats internt i virksomheden er det sammen med de eksterne designere lykkedes os at udvikle en helt ny designlinje for vores systemer, som sikrer identifikation med virksomheden L.B. Bohle. At vinde den tyske designpris vil også hjælpe os med at tiltrække endnu mere opmærksomhed og synlighed på markedet," siger administrerende direktør Tim Remmert, som også ser yderligere positive effekter af prisen.

Flere nyheder

Rotationssigte - BRS
Bohles rotationssigte BRS er en mobil og pladsbesparende...

Den førende messe ACHEMA begynder den 10. juni i Frankfurt am Main. L.B. Bohle Maschinen u...

Lavt pladsbehov, fleksibel anvendelse og smidige produktionsprocesser er afgørende kriterier, når...

18.-21. marts 2024

APV 14. PBP verdensmøde

Wien, Østrig

Vi ser frem til d...

Tabletcoatere bliver stadig vigtigere i den farmaceutiske produktion: Tabletter er den vigtigste...

Banebrydende teknologi "pakket" på en moderne måde