Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

10.05.2024 02:05

Biobaserede 96-brønds PCR-plader nu også med halvskørt

Laboratorier er afhængige af den høje ydeevne og pålidelighed af de plader, de bruger i deres high-throughput-processer. Men det høje forbrug fører til et højere CO2-fodaftryk, så længe der bruges engangsplader fremstillet af fossilbaseret plast. Kunderne ønsker meget mere bæredygtighed her.

Eppendorfs biobaserede forbrugsvarer giver mulighed for at gøre laboratoriearbejdet meget mere bæredygtigt uden at skulle revalidere eksisterende protokoller, når man skifter til vores biobaserede forbrugsvarer.

Som en del af skiftet til biobaserede forbrugsvarer har Eppendorf nu også tilføjet twin.tec® Trace Plates - de automatiseringsvenlige 2-komponent PCR-plader med skørt og halvskørt - til sin portefølje. Pladerne har 96 brønde og fås i gennemskinnelig farveløs.

Alle komponenter i pladerne er nu fremstillet af biobaserede cirkulære polymerer, som er produceret af andengenerations fornybare råmaterialer og overholder massebalancemetoden. De usædvanligt tyndvæggede brønde, som sikrer optimal varmeoverførsel, er lavet af 100 % biobaseret polypropylen, mens den stive ramme er lavet af 77 % biobaseret polykarbonat. Resultatet af denne kombination er en meget pålidelig og bæredygtig PCR-plade.

Eppendorf twin.tec Trace PCR Plates BioBased er produceret i et ISCC PLUS*-certificeret miljø og er ACT-certificeret. Alle biobaserede Eppendorf-laboratorieforbrugsvarer i Tyskland opfylder kravene i ISCC PLUS-certificeringssystemet og gennemgår regelmæssigt eksterne audits og certificeringer.

Flere nyheder

Med Mastercycler® X40 bliver dine daglige laboratorierutiner ikke bare pålidelige og effektiv...

Takara Bio Inc (Takara Bio) og Eppendorf SE, to førende virksomheder inden for life science-industrien, er glade for at kunne annoncere deres samarbejde under en strategisk co-marketing-aftale.
kampagner 01. september 2023 - 31. december 2023
Hos Eppendorf anerkender vi den nøglerolle, som forbrugsvarer af plast spiller i laboratoriet. Samtidig er vi klar over, at balancen mellem kravene til moderne videnskab og hensynet til miljøet er en central udfordring for ledelsen af et life science-laboratorium. Derfor følger vi princippet "Reduce, Reuse, Recycle", når og hvor det er muligt, og vi er i stigende grad afhængige af brugen af biobaserede råmaterialer.

I år uddeler den Hamborg-baserede life science-virksomhed Eppendorf SE sin prestigefyldte forskni...

Eppendorf Xplorer® og Xplorer plus enkeltkanalspipetter er blevet certificeret med ACT®-m...