Katalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

25.09.2023 01:09

Bæredygtighed i fokus - nyt kundemagasin fra Dunkermotoren

Et nyt nummer af Motion Journal "mo fokuserer på det, der virkelig betyder noget: Vores miljø

Til den syvende udgave af sit kundemagasin "mo har Dunkermotoren, et AMETEK-brand, fundet på noget helt særligt. Producenten af drevteknologi giver et kig bag kulisserne i et nyt format og forklarer læserne, hvordan temaet bæredygtighed løber gennem virksomheden.

Hos Dunkermotoren er det ikke kun motorerne, der er trimmet til effektivitet, men hele produktskabelsesprocessen. "Bæredygtighed er af central betydning for os. Hver dag arbejder vi hos Dunkermotoren på forskellige måder for at reducere vores CO2-fodaftryk og yde et voksende bidrag til miljøbeskyttelse - som virksomhed og som enkeltpersoner," siger Uwe Lorenz, administrerende direktør for Dunkermotoren Group.

Med det nye kundemagasin giver virksomheden detaljer om, hvordan den realiserer ideen om bæredygtighed på tværs af alle områder i Dunkermotoren Group.

Uanset om det er gennem energigenvinding af de Yaskawa-robotter, der bruges af EGS Automation, ressourcebesparende motordrift takket være smarte nexofox-services eller ved hjælp af korte forsyningskæder i motorproduktionen hos Dunkermotoren og MAE, yder alle medlemmer af gruppen deres bidrag til mere bæredygtighed i hverdagens processer. Og medarbejderne selv bliver også aktive - i ordets bogstaveligste forstand.

Flere nyheder

Ny 4Q-controller fra Dunkermotoren giver høj ydeevne til en overkommelig pris
Dunkermotoren baner vejen for fuldautomatiseret og digitaliseret intern logistik

22.08.2024 01:00

Sikkerhed altid i fokus

SISTEMA sikkerhedsbibliotek til Dunkermotorens smarte dPro-motorer med STO

Dunkermotoren, et AMETEK-mærke, er stolt af at drive Milhagem-teamets racerbil fra universitetet i Minas Gerais med sin børsteløse DC-motor
Dunkermotoren udgiver nyt nummer af sit Motion Journal "mo

Fra den 14. til den 17. maj 2024 åbner Interclean-messe...