Katalog

Lehnert GmbH

28.08.2023 01:08

Lehnert GmbH fra Fernwald i det centrale Hessen øger omsætningen med 40 procent i forhold til året før / Tildelt kvalitetsstemplet "Fremtidens Arbejdsgiver"

Lutz Köppen, administrerende direktør for Lehnert GmbH, griner godt i disse dage: Hans virksomhed blev for nylig tildelt stemplet "Employer of the Future". I en tid med stor mangel på kvalificeret arbejdskraft er det godt nyt for den mellemstore virksomhed, der har specialiseret sig i skillevægssystemer og industrielt interiørbyggeri. "Jeg er meget stolt af denne pris," indrømmer Köppen. Prisen viser, at virksomheden ikke kun har økonomisk succes, men også og især sætter medarbejderne i centrum for sine handlinger.
Med en omsætningsstigning på 40 procent sidste år til 24,5 millioner euro tilbyder Lehnert arbejdspladsen funktionelle og æstetiske rumkoncepter til fleksible udviklingsmuligheder med den bedste akustik. At succes ikke er en selvfølge, men har at gøre med de mennesker, der arbejder for virksomheden, er nu endnu en gang blevet understreget af prisen. Virksomheden havde scoret point på fem områder i ansøgningen: moderne lederskab, innovationskraft, status for digital transformation, medarbejdervenlighed og strategier for rekruttering. 85 medarbejdere, herunder tre praktikanter, nyder i øjeblikket godt af det positive arbejdsmiljø i virksomheden.
I år skal antallet af medarbejdere øges yderligere, der skal ansættes 5-10 nye kolleger og to nye praktikanter, primært inden for det kommercielle og tekniske område. Vi søger industri- og kontorfunktionærer, teknikere og tegnere. Ud over mange videreuddannelsesmuligheder skal der især trænes i IT-kendskab for altid at være up to date. "Vi forsøger aggressivt at fremme digitaliseringen i vores virksomhed," siger den administrerende direktør. Dette emne ses som en stor mulighed for at forblive konkurrencedygtig i fremtiden.

Flere nyheder

Elegante skillevægselementer i stål og glas
Skill...