Katalog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

17.06.2023 01:06

Nye funktioner ZEISS CALYPSO 2023

ZEISS CALYPSO 2023


Højdepunkter i de nye funktioner
Høj effektivitet kombineret med fleksibilitet og pålidelighed - det er fokus for udviklingen af ZEISS CALYPSO. over 80 nye funktioner og videreudviklinger: I dette års udgave har softwaren mange forbedringer af ydeevnen samt optimeret brugervejledningen.

Ny matematik til form- og positionstolerancer
For yderligere at optimere evalueringen af form- og positionstolerancer for brugere af ZEISS CALYPSO, tilbyder softwaren i år forbedrede algoritmer til evaluering i henhold til forskellige standarder, såsom ISO-GPS og ASME. Dette giver dig mulighed for at arbejde endnu mere effektivt med form- og positionstolerancer og drage fordel af kvalitetskontrol ved hjælp af denne metode.

Optimeret workflow til optiske koordinatmålemaskiner
ZEISS CALYPSO tilbyder i år også nye funktioner til evaluering af optiske koordinatmålemaskiner som ZEISS O-DETECT. For eksempel kan brugeren bruge oversigtskameraet til navigation eller automatisk søge efter geometriske elementer i det optagne billede.

Endnu mere brugervenlig: ny værktøjskasse
Den nye værktøjskasse reducerer antallet af arbejdstrin. Ofte anvendte inspektionsfunktioner kan gemmes som favoritter i en separat værktøjskasse.

Forbedret automatiseret defektanalyse
Dette års udgave tilbyder en endnu mere forbedret automatiseret defektanalyse: Alle defekter vises automatisk i den interaktive rapport. Forbedrede automatiserede plots viser alle detaljer, dynamisk zoom i den interaktive rapport giver nye muligheder med små mekaniske emner, men også med mange elektroniske komponenter.


Flere nye funktioner i ZEISS CALYPSO 2023

Forbedret brugervenlighed: Trafiklyset i ZEISS CALYPSO-værktøjslinjen er nu endnu bedre tilpasset dine behov. Hurtigere opkald til hjælp eller ZEISS Portal.
Forbedringer CAD-visning: Forenklet betjening, transparent visning mulig

CALYPSO-kurve: Automatisk forudindstilling af en strategi, morfologisk filter til kurver, ny kurvetilpasning "Mesh best fit"

CALYPSO pcm: Søg og erstat nu med ikon, adgang til enkelte afvigelser i linje-, kurve- og overfladeform via PCM, ny PCM-kommando "convert()"

CALYPSO freeform & point set: forbedret ydeevne for farvedisplay, tilpasning med låsning af alle frihedsgrader

CALYPSO roughness: forbedring af ruhedsevaluering i rapport

... og meget mere.

Flere nyheder

Fra pulver til additivt fremstillede komponenter

15.08.2024 01:05

ZEISS MMZ 1 bord
Kompakt løsning til store arbejdsemner



Fra pulver til additivt fremstillede komponenter Additiv fremstilling giver et stort...

17.07.2024 01:05

ZEISS CALYPSO 2024
Nye funktioner

12.06.2024 01:05

ZEISS O-INSPECT duo
Mikroskop og måleinstrument i ét

"Selv en lille metallisk smudspartikel kan forårsage betydelig skade i vores højtydende motorer",...