Katalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

03.04.2023 00:04

Dunkermotoren, MAE og EGS Automation udstiller sammen på Hannover-messen

Hannover-messen har i mange år været et værdsat mødested for den tyske industri og vil i 2023 finde sted på det sædvanlige tidspunkt, fra 17. til 24. april

Som sidste år vil Dunkermotoren udstille sammen med sin søsterselskab MAE og sit datterselskab EGS Automation i hal 6, B08.

Dunkermotoren og EGS Automation vil sende realtidsdata fra et system til automatiseret bearbejdning af motorkomponenter live fra deres hovedkvarter i Bonndorf til Hannover. Tjenesterne fra nexofox, Dunkermotoren's IIoT-brand, giver kunder, der implementerer lignende automatiseringsløsninger, mulighed for nemt at kontrollere data fra tilsluttede motorer eller automatiseringssystemer helt eksternt fra et hvilket som helst sted. Ved hjælp af et installeret kamera i Dunkermotorens produktionsanlæg kan produktionsprocessen, hvor to robotter tilfører lagerskjolde til en forarbejdningsmaskine og flere boreenheder, overvåges fra Hannover.

Alle Dunkermotoren-softwareprodukter er udviklet i overensstemmelse med AAS-tilgangen (Asset Administration Shell) som defineret af Industrial Digital Twin Association (IDTA) og leveres i overensstemmelse med Open Industry 4.0 Alliance. Integration i egne eller eksisterende IIoT-økosystemer er således let mulig.

Et andet højdepunkt i Hannover vil være et meget dynamisk 4-akset håndteringssystem. Et portalsystem bestående af forskellige lineære moduler er omdrejningspunktet for denne model. Gantry-systemer kan anvendes på mange måder - fra materialehåndtering til pick and place-applikationer, fra væsker til faste stoffer - anvendelsesområderne er utallige.

MAE, Dunkermotoren's søsterselskab fra Italien, præsenterer en komplet redesign af ST-steppermotorserien. Kombineret med gearkasser, enkodere, bremser og elektronik kan stepmotorer fra MAE konfigureres til en komplet drevløsning. Den nye STE-serie har allerede integreret elektronik og tilbyder derfor reduceret kabelføring og mange andre fordele. Som en ekstra fordel - MAE-skridttrækkermotorer og deres tilbehør er alle fremstillet i Europa!

Flere nyheder

Ny 4Q-controller fra Dunkermotoren giver høj ydeevne til en overkommelig pris
Dunkermotoren baner vejen for fuldautomatiseret og digitaliseret intern logistik

22.08.2024 01:00

Sikkerhed altid i fokus

SISTEMA sikkerhedsbibliotek til Dunkermotorens smarte dPro-motorer med STO

Dunkermotoren, et AMETEK-mærke, er stolt af at drive Milhagem-teamets racerbil fra universitetet i Minas Gerais med sin børsteløse DC-motor
Dunkermotoren udgiver nyt nummer af sit Motion Journal "mo

Fra den 14. til den 17. maj 2024 åbner Interclean-messe...