Katalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

07.03.2023 01:03

Enkelt og præcist - Dunkermotoren og MAE præsenterer omkostningseffektiv dGo styringselektronik til stepmotorer

Det er ikke ofte, at produktdesignere og indkøbschefer er enige om at bruge det samme produkt. Det er imidlertid lykkedes for stepmotorer med den nye dGo-drivelektronik fra Dunkermotoren og MAE, begge AMETEK-mærker, at gøre det.

Designere kan lide den kompakte konstruktion kombineret med et højt drejningsmoment og en enkel, præcis styring. Indkøbsledere er glade for de lave omkostninger.

I lang tid har stepmotorer ikke været særlig populære. Den mekaniske konstruktion, hastigheds-, overbelastnings- og støjkrav har ofte været de ekskluderende kriterier. Takket være sofistikerede algoritmer kompenseres disse begrænsninger nu elektronisk, så stepmotorerne oplever i øjeblikket en sand renæssance. Dunkermotoren og MAE tilbyder en ny drevløsning på dette område, som imponerer med sin ydeevne og enkle styring.

Dunkermotoren dGo styringselektronikken til MAE-motorerne i størrelserne NEMA 17, 23 og 34 styres via ét frekvenssignal for hastigheden og ét retningssignal (Step & Direction). En simpel frekvensgenerator på kundens side er nok til at indstille hastigheder med et forhold på mere end 10.000:1! Og alt sammen uden at skulle gå på kompromis med positioneringsnøjagtigheden. Elektronisk microstepping giver mulighed for op til 12.800 forudindstillede positioner pr. omdrejning.

Hvis der ikke er behov for nogen bevægelse, reducerer elektronikken driftstrømmen for at kompensere for svaghederne ved konventionelle stepmotorstyringer. Yderligere algoritmer sikrer f.eks. en meget støjsvag drift, især ved lave hastigheder. Selv problemet med ubemærket trintab i tilfælde af en ubemærket overbelastning, som tidligere var et "spøgelse", er nu løst takket være den elektroniske trintabsdetektion.

Anvendelsesområdet for den nye dGo-styringselektronik til stepmotorer spænder fra præcise doseringspumper, portaler eller pick & place-systemer til emballage- og etiketteringsudstyr. Den nye elektronik viser sin styrke især inden for konstruktion af enheder, hvor kompakt design og enkel styring er afgørende... Det er sådan, at nye produkter inden for industriel fremstilling, fremstilling af udstyr, medicinsk teknologi og intralogistik kan høste store fordele.

Som med alle Dunkermotoren-produkter suppleres kombinationen af MAE-skridttrækkermotoren med dGo-elektronik med matchende gearkasser, enkodere og bremser takket være det innovative Dunkermotoren-modulsystem. For at sikre maksimal fleksibilitet i forbindelse med konfigurering og levering af tilpassede designs er alle komponenter fuldt udviklet og produceret internt i Europa. Denne fleksibilitet tilfredsstiller ikke kun indkøbschefer og produktdesignere, men gør også slutkunderne tilfredse.

Flere nyheder

Ny 4Q-controller fra Dunkermotoren giver høj ydeevne til en overkommelig pris
Dunkermotoren baner vejen for fuldautomatiseret og digitaliseret intern logistik

22.08.2024 01:00

Sikkerhed altid i fokus

SISTEMA sikkerhedsbibliotek til Dunkermotorens smarte dPro-motorer med STO

Dunkermotoren, et AMETEK-mærke, er stolt af at drive Milhagem-teamets racerbil fra universitetet i Minas Gerais med sin børsteløse DC-motor
Dunkermotoren udgiver nyt nummer af sit Motion Journal "mo

Fra den 14. til den 17. maj 2024 åbner Interclean-messe...