Katalog

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • ISO 45001:2018

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • ISO 45001:2018

15.02.2023 00:02

Inden for anlægs- og maskinteknik kan valget af det rigtige smøremiddel optimere processerne betydeligt.

Specialsmøremidler fra OKS forbedrer ikke kun udstyrets og systemernes ydeevne, de opfylder også kvalitetsstandarderne i henhold til DIN ISO 9001.

Fordele ved konstruktion af anlæg og maskiner

  • Bredt produktsortiment og løsninger fra en enkelt kilde Smøreløsninger, der præcist opfylder kravene til det pågældende system Anlægs og maskiners ydeevne forbedres betydeligt
  • Særligt velegnede løsninger sikrer en konkurrencefordel Løbende applikationsspecifik produktudvikling.
  • Alle OKS-produkter opfylder kvalitetsstandarderne i henhold til DIN ISO 9001

Optimale smøreløsninger til anlægs- og maskinbygning

Anlægs- og maskinteknik anses for at være et af de stærkeste segmenter i den tyske økonomi. OKS tilbyder en bred vifte af smøreløsninger til denne industribranche, som opfylder de højeste kvalitetsstandarder og sikrer en problemfri drift af anlæg og maskiner. Kravene er trods alt høje: Maskiner, udstyr og anlæg skal fungere pålideligt og have en lang levetid og overholde strenge sikkerheds- og hygiejnebestemmelser. Produktsikkerhedsloven for teknisk arbejdsudstyr og forbrugerprodukter gælder her for alle tyske producenter. Alle OKS-produkter opfylder disse krav 100 procent.

Bredt produktsortiment og løsninger fra én enkelt kilde

Med den optimale smøreløsning, der er nøje tilpasset kravene til det pågældende system, kan producenterne forbedre deres systemers og maskiners ydeevne betydeligt og dermed sikre sig en afgørende konkurrencefordel. OKS' sortiment af specialsmøremidler og kemisk-tekniske vedligeholdelsesprodukter samt en bred vifte af tjenester dækker en stor del af tribologiske anvendelser inden for anlægs- og maskinbygning. Den afgørende fordel: kunderne får alle smøremiddelløsninger fra én enkelt kilde.

Løbende anvendelsesspecifik produktudvikling

Desuden tilbyder OKS sine kunder de højeste kvalitetsstandarder. Erfarne medarbejdere i udvikling og produktion underkaster alle smøreløsninger omfattende tests og sikkerhedskontroller i overensstemmelse med DIN ISO 9001, som anses for at være den vigtigste standard inden for kvalitetsstyring og er anerkendt både nationalt og internationalt. Eksperterne hos OKS udvikler hele tiden nye produkter i topmoderne laboratorier og optimerer også det eksisterende sortiment. Det drejer sig bl.a. om specielle smøremidler til industrielle anvendelser som pastaer, olier, limede belægninger, tørre smøremidler samt vedligeholdelsesprodukter og rengøringsmidler.

Flere nyheder

I flere måneder har produktionskapaciteten hos producenter af frosne produkter nu været presset til det yderste, og det er vigtigt at undgå maskinsvigt og maskinfejl. Professionel vedligeholdelse bliver derfor i stigende grad en kritisk succesfaktor

Det rigtige smøremiddel til enhver anvendelse.

Dette gælder især for kommunale applikatio...