Katalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

30.01.2023 00:01

Start for en ny serie lineære motorer fra Dunkermotoren

Med produktfamilien SL 38 præsenterer Dunkermotoren, et mærke fra AMETEK, den første størrelse af den nye lineære motorserie "ServoLinear". SL-familien imponerer med stor ydeevne og fleksibilitet. Styrkerne ved SL 38-motorerne ligger især i deres hastighed, kraft og acceleration.

De nye lineære motorers spidskræfter når op på op til 3700 N ved en acceleration på mere end 200 m/s2. Applikationer, der tidligere anvendte langsomme spindelmotorer eller upræcise remtræk, kan nu drives meget hurtigere og mere præcist med den nye SL 38, hvilket øger applikationens output betydeligt.

For at opfylde de forskellige krav fra en lang række industrielle applikationer er der udviklet i alt fem versioner af SL 38. Disse er alle baseret på den samme grundmotor, som er blevet tilpasset til de særlige krav inden for det respektive anvendelsesområde. Med udgangspunkt i komponenten monteres den f.eks. som et "færdigt" modul eller med en rotationssikret monteringsplade i TwinGuide-versionen. Til barske miljøforhold eller til drift i fødevareindustrien fås SL 38 også i en version i rustfrit stål. Denne løsning har ensartede overflader i rustfrit stål, sekskantede skrueforbindelser og specielle hygiejniske tætninger, der garanterer beskyttelsesklasser på op til IP69K.

En særlig funktion, der er tilgængelig i alle versioner, er det valgfrie vandkølesystem, som gør det muligt at fordoble motorernes kontinuerlige kræfter.

De forskellige versioner af SL 38-familien gør det muligt at anvende ServoLinear-produktet med stor fleksibilitet. De høje kraftkapaciteter er nødvendige inden for områder som specialmaskinbygning. Accelerationen og de høje hastigheder sikrer til gengæld kortere cyklustider og opnår dermed en øget produktion. Det betyder, at produktionsprocesser kan udføres meget hurtigere og mere præcist. ServoLinear-serien vil i den nærmeste fremtid blive suppleret med yderligere størrelser, f.eks. til brug under strenge krav til indbygningsrum, som dækker et endnu bredere ydelsesområde.

Flere nyheder

Ny 4Q-controller fra Dunkermotoren giver høj ydeevne til en overkommelig pris
Dunkermotoren baner vejen for fuldautomatiseret og digitaliseret intern logistik

22.08.2024 01:00

Sikkerhed altid i fokus

SISTEMA sikkerhedsbibliotek til Dunkermotorens smarte dPro-motorer med STO

Dunkermotoren, et AMETEK-mærke, er stolt af at drive Milhagem-teamets racerbil fra universitetet i Minas Gerais med sin børsteløse DC-motor
Dunkermotoren udgiver nyt nummer af sit Motion Journal "mo

Fra den 14. til den 17. maj 2024 åbner Interclean-messe...