Katalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

09.02.2023 18:02

Dunkermotoren, MAE og EGS Automation udgiver sjette udgave af ''mo

Dunkermotoren, et af AMETEK's mærker, udgiver allerede for sjette gang magasinet ''mo'' om drevteknologi

Som sædvanligt fra tidligere år byder magasinet på spændende emner om trends inden for drevteknologi, men også interessant indblik i virksomhederne Dunkermotoren, MAE og EGS Automation. Dunkermotoren giver bl.a. et indblik i den nye afdeling Application Engineering, som følger nye projekter som teknisk grænseflade sammen med salg og kunder og støtter dem i det optimale drevdesign lige fra starten.

I dette års udgave er der særlig opmærksomhed på datterselskabet EGS Automation i Donaueschingen. Ud over et interview med grundlæggeren Robert Eby giver et detaljeret anvendelseseksempel oplysninger om de mange anvendelsesmuligheder for EGS-robotter. Talrige billeder viser, hvordan billeverandøren KE Elektronik takket være EGS Automation med i alt to sprøjtestøbemaskiner og seks robotter opnår en årlig produktion af flere millioner plastkontakter - og det helt automatisk.

Men emnet Industri 4.0 er ikke forsømt i den sjette udgave af "mo. Efter lanceringen af nexofox i oktober 2021 præsenterer IIoT-brandet sit eget servicekatalog i år. Ud over kurser i motorkonfiguration og programmering samt individuelle servicekontrakter til idriftsættelse og fejlanalyse af intelligente drevsystemer rådgiver nexofox dig også gerne om dine spørgsmål om forebyggende vedligeholdelse eller stiller den teknologi til rådighed, som du har brug for til realtidsanalyser som led i tilstandsovervågning.

Dunkermotoren's søsterselskab MAE er for tredje år repræsenteret i Antriebstechnik Magazin og præsenterer ud over en ny højhastighedsvekselstrømsmotor også en helt ny blæserserserie, der med sit særligt lave strømforbrug og kompakte design er optimalt egnet til batteridrevne våd- og tørrensemaskiner.

Klik her for at læse magasinet: https://www.dunkermotoren.de/downloads/customer-magazine

Flere nyheder

Ny 4Q-controller fra Dunkermotoren giver høj ydeevne til en overkommelig pris
Dunkermotoren baner vejen for fuldautomatiseret og digitaliseret intern logistik

22.08.2024 01:00

Sikkerhed altid i fokus

SISTEMA sikkerhedsbibliotek til Dunkermotorens smarte dPro-motorer med STO

Dunkermotoren, et AMETEK-mærke, er stolt af at drive Milhagem-teamets racerbil fra universitetet i Minas Gerais med sin børsteløse DC-motor
Dunkermotoren udgiver nyt nummer af sit Motion Journal "mo

Fra den 14. til den 17. maj 2024 åbner Interclean-messe...