Katalog

ifm electronic GmbH

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

27.10.2022 03:10

ifm electronic GmbH: 2D vision-sensor Dualis

Objektafdækning og objektinspektion i én enhed

Uanset om det drejer sig om konturdetektion eller BLOB-analyse, kan 2D-visionssensoren Dualis realisere en lang række applikationer til testning af defekter og inspektion i hele fremstillingsprocessen. Med højere opløsning og mange belysningsfunktioner er selv komplekse applikationer nu utrolig nemme at løse.

Hvad er typiske anvendelser?
2D-visionssensoren Dualis kombinerer kontur- og blobanalyse i én enhed.
Den er opmærksom på alle detaljer på både overflader og konturer og kan derfor løse en lang række opgaver inden for testning og inspektion af defekter i hele fremstillingsprocessen.

Software og parametrering
Nem parametrering af vision-sensorer
Dualis-parameteren er parametreret og programmeret med ifm Vision Assistant. Brugeren bliver guidet trin for trin gennem parametriseringsprocessen i denne intuitive software. De færdige assistenter gør det nemt for både begyndere og eksperter at løse vision-applikationer hurtigt og pålideligt og implementere dem meget enkelt.
Med det såkaldte logiske lag kan der foretages billedprogrammering og logiske forbindelser. For eksperter i billedbehandling er der en avanceret tilstand med mange ekstra funktioner.

Oplev kraften i et visionssystem med enkelheden i en sensor.

Objektdetektering og inspektion i én enhed
Uanset om det drejer sig om konturdetektering eller BLOB-analyse, kan O2D5-familien af sensorer løse en bred vifte af test- og inspektionsopgaver for defekter i hele produktionsanlægget. Oplev funktionerne med den interaktive model.

Flere nyheder

Vision med IO-Link? Det kan lade sig gøre!
Essen, december 2023 - Den tyske designpris går endnu en gang til ifm. Efter at juryen sidst hædrede tre af virksomhedens produkter med den prestigefyldte pris i 2021, vil den uddele prisen i 2024 til tilstandsovervågningsværktøjet moneo RTM. Det er den første designpris til et softwareprodukt fra ifm.
Den 20. september 2022 fandt den store åbning af ifm electronic's nye kontor i Istanbul sted i overværelse af adskillige gæster og medarbejdere.
  • Præcis flowmåling af ultrarent vand og vand
  • Robust, komponentfrit m&...
ifm har tre grunde til at fejre dette års German Design Awards. Niveauføleren LI, multicover-pucken og TCC-temperatursensoren har fået de eftertragtede designpriser.

ifm vil bygge nyt hovedsæde i Essen
Den fortsatte vækst i de seneste år og forventningerne o...