Katalog

Harhues & Teufert GmbH

Harhues & Teufert GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001

Harhues & Teufert GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001

02.09.2022 10:09

Lineært emnebærersystem fra Harhues & Teufert

Emnebærersystemet er kendetegnet ved roterende emnebærere. En præcis lineær rulleguide kombineret med en højstyrke-tandrem med stålspændingselementer fører emnet til enhver ønsket position.
Systemet med roterende emnebærere giver dig mange fordele:

korte cyklustider
Enhver bearbejdning, montage osv. kan udføres i området for den lineære rulleføring. Placeringsnøjagtigheden er forudbestemt af tandremmen, så man kan undlade at løfte og fastgøre emnebæreren på bearbejdningsstationen.

lavt pladsbehov
Den lineære opstilling medfører et betydeligt lavere pladsbehov end f.eks. ved drejeborde. Ved at føre værktøjsbærerne tilbage under bearbejdningsniveauet spares der yderligere plads, og systemet kan derfor bygges meget smalt.

nem integration i eksisterende systemer
Sammenlignet med drejeborde er det lineære emnebærersystem meget nemmere at integrere i eksisterende systemer, især med hensyn til materialetilførsel og -fjernelse.

Fleksibelt design
Det nye emnebærersystem kan meget nemt tilpasses til dine krav. Praktisk talt alle ønskede længder er tilgængelige, afstanden mellem de enkelte emnebærere kan vælges frit, og det samme gælder størrelsen og udformningen af monteringspladerne. To eller flere systemer kan placeres ved siden af hinanden, så selv større emner kan transporteres. Drev og styring kan vælges frit, passende tilpasning (flange) tilbydes også på forespørgsel.

omkostningseffektiv
På grund af den omfattende brug af standardkomponenter kan især systemer med mange bearbejdningsstationer også realiseres omkostningseffektivt.

Flere nyheder


GAUR-drejekranse
Vi udvikler vores produkter på et område på over 40....