Katalog

Schubert & Salzer Control Systems GmbH

Schubert & Salzer Control Systems GmbH

Schubert & Salzer Control Systems GmbH

08.04.2022 00:04

Nye afspærrings- og reguleringsventiler til fødevareindustrien

Schubert & Salzer Control Systems viser en ny serie af aseptiske ventiler og skydeventiler på Anuga FoodTec. Producenten garanterer høj leveringssikkerhed og korte leveringstider.

Ingolstadt, Köln. - Der stilles strenge krav til ventiler i fødevareindustrien. På Anuga FoodTec 2022 vil Schubert & Salzer Control Systems præsentere højpræcisionsreguleringsventiler og pålidelige afspærringsventiler til mange processer i fødevare- og drikkevareindustrien. Fra den 26. til den 29. april vil den EHEDG-certificerede aseptiske hjørneventil 6051 og den nye 3A-kompatible hygiejniske hjørneventil 6052 være i fokus på stand D055 i hal 5.1
. Begge sterile ventiler kan være udformet som afspærrings- eller reguleringsventiler. Den nye, særligt kompakte skydeventil type 8028 med membranaktuator vil også blive vist frem.


Personlig kommunikation - sikker leveringssituation

Ud over nye og yderligere udviklinger har Schubert & Salzer Control Systems et vigtigt budskab til messens besøgende. "Selv i den nuværende situation garanterer vi som en pålidelig partner for industrien forsyningssikkerhed, hvilket vi sikrer gennem omfattende foranstaltninger
", forklarer Alwin Berger, leder af indkøb og logistik.
Det skyldes, at specialisterne inden for kontrol- og afspærringsventiler længe tidligere har været afhængige af omfattende, dynamisk forvaltede lagre og investeret i stabile forsyningskæder. Resultatet er en krisestabil leveringskapacitet og korte leveringstider.


Ventiler til fødevareproduktion

De udstillede ventiler - som alle regulerings- og afspærringsventiler fra Schubert & Salzer Control Systems - fremstilles på virksomhedens hovedkvarter i Ingolstadt. Kendetegnende for de aseptiske vinkelventiler 6051 og den nye, nu 3A-kompatible 6052-hygiejnevinkelventil er deres fremragende
rengøringsegnethed til brug i fødevareproduktion og drikkevareteknologi, f.eks. i mejerier. Dette er især muligt takket være den optimerede flowadfærd og et ventilhus af ikke-porøst massivt rustfrit stål med minimal overfladeruhed. En PTFE-belagt
-membran adskiller proceskammeret og ventilaktuatoren og er også fuldstændig ufølsom over for de høje temperaturer i SIP- eller CIP-processer.
Skydeventilen type 8028 styrer flydende, gasformige eller dampformige medier med høj præcision. Den scorer særligt godt, når den anvendes i trange rum: Med en nominel bredde på DN100 er monteringshøjden for den mest kompakte GS1-version f.eks. kun 487 millimeter.
Sliding gate-teknologien regulerer flowet på millisekunder ved at flytte to slidsede tætningsskiver, der er anbragt vinkelret på flowretningen, lineært over hinanden. Aktuatoren skal således kun overvinde glidefriktionen mellem de to skiver.
Dette reducerer betjeningskraften med 90 procent i forhold til ventiler med samme nominelle størrelse og samme differenstryk og er særligt slidstærke.


Om Schubert & Salzer Control Systems:


Schubert & Salzer Control Systems er en hurtigt voksende højteknologisk virksomhed, der udvikler, fremstiller og markedsfører højpræcisionsregulerings- og afspærringsventiler til industriel brug inden for procesteknik. Virksomheden har hovedsæde i Ingolstadt og tilbyder kunderne direkte eller via datterselskaber i Benelux, England, Frankrig, Indien og USA samt mere end 40 internationale partnere.


Kvalitetsprodukter "Made in Germany".

Med hensyn til energiforbrug, levetid og støjemission er ventiler fra Schubert & Salzer blandt de mest effektive på markedet i dag. Deres kompakte design og høje kontrolkvalitet minimerer den nødvendige indsats i forbindelse med installation og vedligeholdelse og sikrer høj drifts- og processikkerhed med usædvanlig lang levetid.


Ventilerne anvendes i den kemiske og farmaceutiske industri samt i produktionen og forarbejdningen af fødevarer og drikkevarer, men også i produktionen af plast, stål, glas og papir samt i tekstilindustrien. schubert & Salzer Control Systems tilbyder en skræddersyet løsning til alle flydende, damp- eller gasformige medier, der skal kontrolleres og lukkes af.

Yderligere oplysninger: controlsystems.schubert-salzer.com

Flere nyheder

Med de nye typer 7017 og 7027 omfatter Schubert & Salzer-sortimentet nu to kugleventiltyper t...