Katalog

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

  • ISO 9001:2015
  • IATV 16949
  • DIN EN ISO 50001

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

  • ISO 9001:2015
  • IATV 16949
  • DIN EN ISO 50001

25.03.2022 00:03

Novotechnik Messwertaufnehmer: Ledende plastpotentiometre stadig på sporet

Selv om efterspørgslen efter berøringsfri processer inden for lineær og roterende måleteknik stiger, er potentiometerbaserede sensorer stadig uovertrufne og vil sandsynligvis fortsat være det på grund af deres nyttige egenskaber og deres gunstige cost-benefit-forhold:

Novotechnik har i de seneste år produceret mere end 100 millioner potentiometre i ledende plast alene til bilindustrien. Og i fremtiden vil disse effektive sensorer sandsynligvis ikke kun forblive uerstattelige, men også finde stadig flere anvendelsesmuligheder i samme branche og på lignende områder. For det ville ellers være forbundet med betydeligt højere omkostninger og en større indsats at opnå sammenlignelige målehastigheder, linearitetsværdier, opløsninger, hystereseværdier og temperaturintervaller. Desuden er potentiometrets udgangssignaler tilgængelige i realtid, uden konturfejl, og de er lette at behandle. Samtidig er disse robuste sensorer stød- og vibrationssikre, kræver kun en ekstremt lille mængde strøm og udviser immunitet over for EMI og magnetfelter. Med konstruktioner af høj kvalitet er levetider på mere end 100 millioner bevægelser helt almindelige.

Den lineære positioner er udstyret med et oscillerende frontalt friktionsleje og en afkoblet visker for at sikre en stick-slip-fri drift. På grund af den høje forventede levetid og den nemme installation med universelt monterbare "snap-on" spændingsbøjler er den lineære positioner perfekt egnet til direkte og præcis måling af baner inden for kontrol- og måleteknologi. LWH-serien fås med målerlængder fra 75 til 900 mm. Med en opløsning på 0,01 mm er disse målesystemer også meget præcise. Inden for industrielle sensorer har LWH-serien - som Novotechnik har solgt over 1 million enheder af med alle mulige mållængder i løbet af de sidste 10 år - bestemt bevist sit værd. Disse lineære sensorer anvendes f.eks. globalt i stort antal i trykstøbemaskiner, inden for maskinteknik og automatiseringsteknik.

Flere nyheder

Fra 24.04.2024 - 26.04.2024

i Shenyang, Kina

Vi glæder os til at se dig!

På farten med ammunitionsrydningstjenesten

25.10.2022 00:00

75 år med Novotechnik

Sensorer til lineær og roterende måling

Når positioner...

Novotechnik modtager leverandørprisen fra BRP-Rotax
Roterende sensorer til mobile maskiner