RONISAL FOOD GROUP SP.Z O.O
18.11.2024 11:35
Det er et enzym, der danner tværbindinger mellem proteinmolekyler. De vigtigste produktgrupper med brug af transglutaminase:
kødprodukter, pølse/skinkeprodukter, skaldyrsprodukter, bageriprodukter, mejeriprodukter og veganske produkter.
Der er fordele ved at bruge TG:
* Forbedrer kødets tekstur 
* og binding mellem kødstykker
* Reducerer fosfater
* Reducerer vandtab under tilberedningsprocesser
* Forbedrer den endelige tekstur i produkter med lavt natriumindhold
* Forbedrer tekstur og elasticitet
* Øger gelestyrken og gør det lettere at miste protein
* Reducerer indholdet af gummier og gelatiner
osv.
De fleste anvendelser er til: kødprodukter, mejeriprodukter, fiske- og skaldyrsprodukter, bageriprodukter, ost/cottage-produkter, veganske produkter.
                        Kategori
                        Tilbud                    
                        Staten
                        Polen                    
                        Placering
                        Rzeszow