Katalog

RONISAL FOOD GROUP SP.Z O.O

RONISAL FOOD GROUP SP.Z O.O

RONISAL FOOD GROUP SP.Z O.O

18.11.2024 11:35

Transglutaminase - fødevaretilsætningsstof og fødevareenzym

Svar på annoncen

Transglutaminase er et fødevaretilsætningsstof.

Det er et enzym, der danner tværbindinger mellem proteinmolekyler. De vigtigste produktgrupper med brug af transglutaminase:

kødprodukter, pølse/skinkeprodukter, skaldyrsprodukter, bageriprodukter, mejeriprodukter og veganske produkter.

Der er fordele ved at bruge TG:

* Forbedrer kødets tekstur
* og binding mellem kødstykker
* Reducerer fosfater
* Reducerer vandtab under tilberedningsprocesser
* Forbedrer den endelige tekstur i produkter med lavt natriumindhold
* Forbedrer tekstur og elasticitet
* Øger gelestyrken og gør det lettere at miste protein
* Reducerer indholdet af gummier og gelatiner
osv.

De fleste anvendelser er til: kødprodukter, mejeriprodukter, fiske- og skaldyrsprodukter, bageriprodukter, ost/cottage-produkter, veganske produkter.


Svar på annoncen

Kategori
Tilbud

Staten
Polen

Placering
Rzeszow

Yderligere oplysninger