Katalog

Retek Motion Co.,Ltd

Retek Motion Co.,Ltd

  • ISO9001
  • IATF
  • ISO14001

Retek Motion Co.,Ltd

  • ISO9001
  • IATF
  • ISO14001

17.10.2024 16:25

BLDC MOTOR-W86109

Svar på annoncen

designet til at hjælpe med klatre- og løftesystemer

W86109A

Denne form for børsteløs rotor er designet til at hjælpe med klatre- og løftesystemer, som har høj pålidelighed, høj holdbarhed og høj effektivitetskonvertering. Den anvender avanceret børsteløs teknologi, som ikke kun giver stabil og pålidelig effekt, men også har en længere levetid og højere energieffektivitet. Sådanne motorer bruges i en række forskellige applikationer, herunder bjergbestigningshjælpemidler og sikkerhedsseler, og spiller også en rolle i andre scenarier, der kræver høj pålidelighed og høje effektivitetsomregningshastigheder, såsom industrielt automatiseringsudstyr, elværktøj og andre områder.


Introduktion til produktionen


Denne børsteløse motor har følgende funktioner. Ved hjælp af avanceret børsteløs teknologi reducerer den brugen af sliddele i traditionelle motorer og forbedrer den samlede pålidelighed og stabilitet. Det indre rotordesign reducerer mekanisk slitage, forlænger motorens levetid og reducerer vedligeholdelsesomkostningerne. Det børsteløse design reducerer energitabet og forbedrer energiudnyttelsen, hvorved der opnås en højere effektivitetskonverteringsgrad.

Børsteløse motorer spiller en vigtig rolle i hjælpemidler til bjergbestigning. Dens høje pålidelighed og høje effektivitet sikrer stabil drift af udstyret i barske miljøer, hvilket giver brugerne en sikrere og mere pålidelig oplevelse. Samtidig bruges den også i vid udstrækning i sikkerhedssele-systemer for at give passagererne en mere pålidelig sikkerhedsbeskyttelse.

Kort sagt giver den børsteløse rotormotor pålidelig kraftstøtte til forskellige applikationsscenarier med sin høje pålidelighed, høje holdbarhed og høje effektivitetskonverteringshastighed og er en uundværlig nøglekomponent i det moderne industrielle felt.


Generel specifikation:

l Nominel spænding: 130VDC

l Test af motorens modstandsspænding: 600VAC 50Hz 5mA/1S

l Nominel effekt: 380

l Maksimalt drejningsmoment: 120N.m

l Spidsstrøm: 30A

l Ydeevne uden belastning: 90RPM/0,65A

Ydeevne ved belastning: 78RPM/5A/46.7N.m

l Reduktionsforhold: 40

l Isolationsklasse: F

l Vægt: 5,4 kg



Anvendelse:
Elektrisk klatreudstyr, sikkerhedsbælter og så videre.


Svar på annoncen

Kategori
Tilbud

Staten
Kina

Område
Suzhou,215129

Placering
Bldg 10,199 Jinfeng RD,New District

Yderligere oplysninger