Katalog

Wetter Stainless Steel Wire Mesh Factory

Wetter Stainless Steel Wire Mesh Factory

Wetter Stainless Steel Wire Mesh Factory

14.10.2024 01:05

Wetter Stainless Steel Wire Mesh Factory til industrielle og kommercielle trådnetløsninger

Svar på annoncen

Wetter Stainless Steel Wire Mesh Factory er en førende producent og eksportør af et omfattende sortiment af trådnetprodukter i rustfrit stål af høj kvalitet. Vi imødekommer et bredt spektrum af industrielle og kommercielle behov og tilbyder et varieret udvalg af trådnet, filterduge, skærme og rustfri ståltråd.

Uovertruffent udvalg og præcision:
Vores styrke ligger i det store udvalg af trådnet og trådduge i rustfrit stål, som vi producerer. Vi bruger førsteklasses materialer til at fremstille vævet trådnet og filterduge, der er omhyggeligt designet til at opfylde dine specifikke krav. Dette omfatter forkrøppede stenbrudsriste, stykker i specialmål, skiver, bælter og en bred vifte af fabrikerede filterprodukter. Hvert produkt er omhyggeligt udformet med præcise tråddiametre og åbningsstørrelser, hvilket sikrer optimal ydeevne i din unikke applikation.

Skræddersyede løsninger til forskellige anvendelser:
Vi forstår vigtigheden af fleksibilitet, og derfor tilbyder vi et omfattende udvalg af kvaliteter og vævemønstre, der passer til dine specifikke behov. Vores produktportefølje omfatter:

Almindelig vævning:

Dette enkle over-og-under-mønster med firkantede eller rektangulære åbninger er ideelt til anvendelser som filtre, dørslag, afskærmning og myggenet.

Twill-vævning:

Med et fletmønster med to over og to under giver denne vævning overlegen stabilitet og styrke, hvilket gør den velegnet til lignende anvendelser som almindelig vævning.

Hollandsk vævning:

Denne vævning prioriterer styrke og filtreringseffektivitet med sin større kædetrådsdiameter. Den bruges primært til filterproduktion.

Hollandsk twill-vævning:

Denne vævning kombinerer twill-vævemønsteret med en tykkere skudtråd og udmærker sig ved højtryksfiltreringsopgaver på tværs af forskellige industrier.


Svar på annoncen

Kategori
Tilbud

Staten
Kina

Område
Shandong