Katalog

ITT Enidine GmbH

01.10.2024 14:05

Wire Rope Isolators til vibrationsisolering

Svar på annoncen

Højtydende vibrationsdæmpning

Kig til Enidine for højtydende vibrationsisoleringskomponenter som wireisolatorer og kompakte wireisolatorer. Vores wireisolatorer har kabler i rustfrit stål og RoHS-kompatible aluminiumsholdere, som giver fremragende vibrationsisolering. Wire Rope-isolationsprodukterne er korrosionsbestandige, hvilket gør dem miljøstabile og giver høj ydeevne i en række forskellige applikationer. Isolatorerne er helt upåvirkede af olie, kemikalier, slibemidler, ozon og ekstreme temperaturer.

Den kompakte wireisolator er mindre end en traditionel wire og kan absorbere stød og vibrationer i små rum. Enkeltpunktsmontering giver fleksibilitet til integration i eksisterende produkter.

Med alsidige monteringsmuligheder, krympemønstre og størrelsesvariation kan spiralformede isolatorprodukter hjælpe dine systemer med at opfylde alle krav til industriel, militær og kommerciel brug. Enidine har forpligtet sig til kvalitet, og alle produkter kan opfylde industristandarder som DEF STND 0755, MIL STD 810, BV43 44, MIL-STD 167, STANAG 042, MIL S 901 og MIL E 5400.

Både kompakte wireisolatorer og wireisolatorer kan bruges på kabyssens komponenter, hvor motorer og ventilatorer producerer vibrationer på de omkringliggende strukturer. De kan også bruges til at kontrollere vibrationer og varmeudvidelse.


Svar på annoncen

Kategori
Tilbud

Staten
Tyskland