Katalog

Stingl Systems GmbH

01.10.2024 01:05

Energigenvindingssystem til elevatorer

Svar på annoncen

ERS 2G - Energigenvindingssystem til lifte

Gemmer den energi, som liften spilder, når motoren bremser, og giver den tilbage, næste gang den bruges. Energibesparelser på op til 70 % uden harmonisk forvrængning og uden ekstra standby-forbrug med en enkel to-trådsforbindelse til hvert drev.

ERS 2G er en tovejs DC/DC-omformer med høj effektivitet, der integrerer et energilagringsmodul med ultrakondensatorer. En meget enkel tilslutning af ERS 2G til et hvilket som helst VVVF-drev er nok til at konvertere liften til en regenerativ lift med lagring.

I detaljer:

- En simpel tilslutning til drevets jævnstrømsforbindelse er nok til, at systemet automatisk lagrer energien i superkondensatorerne, når den genereres, og returnerer den, når den forbruges.

- Superkondensatormoduler giver bedre effekttæthed og cyklusstabilitet end batterier. De er derfor den bedst mulige løsning til applikationer med hurtig opladning og afladning som f.eks. elevatorer.

- Ultrakondensatorer er vedligeholdelsesfrie.

- Nem integration i både nye og eksisterende elevatorer uden behov for udskiftning.

 

Fordele ved at bruge ERS 2G:

- Genvinder og lagrer den energi, der genereres af elevatoren, for at returnere den næste gang, den bruges, eller for at understøtte drevets standbytilstand.

- Ingen feedback til elnettet. Ingen harmoniske problemer.

- Giver en forbedring af liftens effektivitetsklassificering.

- Liften bruger faktisk mindre energi fra nettet.

- Meget enkel tilslutning med to ledninger til ethvert drev, uanset om det er nyt eller eksisterende.


Svar på annoncen

Kategori
Tilbud

Staten
Tyskland