Katalog

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

06.07.2024 01:05

TTA/Tolyltriazol granuleret HOO 99,5 % min CAS-nummer: 29385-43-1

Svar på annoncen

TTA-kemikalie til vandbehandling

Tolyltriazol
Tolyltriazol er en alsidig korrosionsinhibitor, der giver effektiv beskyttelse mod oxidation og korrosion af forskellige metaller og legeringer.
CAS-nummer: 29385-43-1
UN NO: 3077
EINECS NO.: 249-596-6
Molekylær formel: C9H9N3
Renhed (%): 99.5% min
Udseende: Hvidt til råhvidt pulver eller granulat
Pakning: 25 kg/pose eller efter kundens ønske

PUNKTER SPECIFIKATIONER RESULTATER
Renhed, % 99,5min 99,81
Smeltepunkt, ℃ 97min 97,22
Askeindhold, % 0,05max 0,024
Vandindhold, % 0,1max 0,079
PH-værdi 5-6 5,58

 

Tolyltriazol
Tolyltriazol, alternativt TTA, er en organisk forbindelse, der betegnes med den kemiske formel C9H9N3. Dets udseende varierer fra hvidt til råhvidt og har form af pulver eller granulat. Dette stof fungerer som en vigtig korrosions- og aflejringshæmmer på tværs af forskellige sektorer, især inden for vandbehandling, metalbearbejdning og olieraffinering. Dets rolle er at beskytte metaller mod korrosion og forhindre, at der opstår kalk eller aflejringer på overflader. Derudover anvendes tolyltriazol som tilsætningsstof i frostvæskeopløsninger og til fremstilling af kobberbaserede legeringer.

CAS-nummer: 29385-43-1
UN NO: 3077
EINECS NO.: 249-596-6
Molekylær formel: C9H9N3
Renhed (%): 99.5% min
Udseende: Hvidt til råhvidt pulver eller granulat
Pakning: 25 kg/pose eller efter kundens ønske

Tolyltriazol Anvendelser
1. Korrosionshæmning: Dette stof bruges i vid udstrækning som korrosionshæmmer i kølevandssystemer, metalbearbejdningsvæsker og forskellige industrielle anvendelser. Det etablerer et beskyttende lag på metaloverflader, modvirker korrosion og forlænger udstyrets levetid.
2. Aflejringshæmning: Det forhindrer effektivt dannelsen af kalk eller aflejringer i vandsystemer, kedler og varmevekslere. Dets funktion minimerer ophobning af mineralske aflejringer og opretholder dermed udstyrets effektivitet.
3. Metalbeskyttelse: Denne forbindelse fungerer som et beskyttelsesmiddel, især for kobber og dets legeringer. Det forhindrer oxidering af metaloverfladen og anløbning, hvilket er værdifuldt ved konservering, rengøring og opbevaring af metal.
4. Frostvæsketilsætning: Det indarbejdes lejlighedsvis i frostvæske for at forbedre deres korrosionsbeskyttende egenskaber. Det beskytter metalkomponenter i kølesystemet og forhindrer rustudvikling.
5. Betonforbedring: I byggeriet fungerer det som et tilsætningsstof til beton og cementholdige materialer. Det fungerer som en korrosionshæmmer for armeringsstål og beskytter det mod kloridion-induceret korrosion.
6. Brændstofmodifikation: Anvendes undertiden som brændstofadditiv, især i flybrændstof. Det giver korrosionsbeskyttelse til brændstofsystemets komponenter og hjælper med at undgå aflejringer i brændstofledninger og injektorer.


Svar på annoncen

Kategori
Tilbud

Staten
Kina

Område
Henan

Placering
Zhengzhou