Katalog

UrbanMines Tech. Limited

UrbanMines Tech. Limited

UrbanMines Tech. Limited

22.04.2024 00:00

Sjældne metaller og sjældne jordarter

Svar på annoncen

UrbanMines Tech. Limited er en verdensomspændende pålidelig leverandør af sjældne metaloxider og -forbindelser, sjældne jordarters oxider og forbindelser, genbrugsstyring af ikke-jernholdige metaller.

UrbanMines er ved at blive en professionel leder inden for avancerede materialer og genbrug og gør en reel forskel på de markeder, de betjener, med sin ekspertise inden for materialevidenskab, kemi og metallurgi. Det er 17 år siden, vi begyndte at betjene og samarbejde med vores kunder i industrien og inden for forskning og udvikling. UrbanMines er vokset til at lede branchen som en omfattende leverandør af sjældne metaller og sjældne jordarter, der udfører integreret produktion fra råmaterialer af høj kvalitet til oxider og forbindelser med høj renhed.

HJÆLP VORE KUNDER MED AT VINDE, det er det, vi handler om UrbanMines Tech Limited. Fordi vi forstår vigtigheden af pålidelige og ensartede materialer til vores kunders F&U- og produktionsbehov, har vi investeret i aktier og etableret et anlæg til forarbejdning af sjældne metaller og sjældne jordarters saltforbindelser og også etableret solide relationer med vores OEM-producenter. Ved ofte at besøge vores produktionsteam og tale med ledelsen, produktions- og QC-ingeniører og arbejdere i produktionslinjerne om den kvalitet, vi søger, skaber vi ægte arbejdspartnerskaber.

Det er disse værdifulde venskaber, der er opbygget gennem mange år, der gør det muligt for os at levere ensartede produkter af høj kvalitet til vores kunder over hele verden.

Når verden ændrer sig, gør vi det også. Vi gør en forskel, hver dag, for vores kunder, for forbrugerne, for vores team, for verden.


Svar på annoncen

Kategori
Tilbud

Staten
Kina