Katalog

BLIIoT|Ny version BL120 Modbus Gateway finder anvendelse inden for forskellige områder

19.04.2024 10:00

BLIIoT|Ny version BL120 Modbus Gateway finder anvendelse inden for forskellige områder

Svar på annoncen

Introduktion Modbus-gateway er en vigtig komponent i industrielle automatiserings- og kontrolsystemer. Den muliggør problemfri kommunikation, integration og skalerbarhed, hvilket er afgørende for effektiv drift af moderne industrisystemer. Den spiller en afgørende rolle i at lette kommunikation, integration og skalerbarhed mellem enheder og systemer, der bruger forskellige protokoller.

Produktbeskrivelse

BL120 gateway fungerer som en bro mellem Modbus-enhederne og målsystemet, hvilket muliggør dataudveksling og interoperabilitet. Den muliggør kommunikation mellem enheder som sensorer, aktuatorer og controllere via serielle eller Ethernet-forbindelser.

Ved at bruge BL120 Modbus-gateway kan organisationer integrere Modbus-enheder med andre systemer eller netværk, hvilket muliggør problemfri interoperabilitet og avancerede styrings- og kontrolfunktioner.


Produktfunktioner

1. Understøtter tilslutning til op til 50 enheder og indsamling af 4.000 datapunkter.

2. Understøtter 6 valgfrie RS232/RS485-indgange. 3. Bruger indbygget ARM MCunderstøtter 6 valgfrie RS232/RS485-indgange.

3. Den anvender indlejret ARM MCU og er et produkt udviklet baseret på Linux OS-system.

4. 2 Ethernet-porte (WAN-port og LAN-port).

5. Understøtter 4G, WiFi, GPS.

6understøtter OpenVPN, SNMPV1/V2.

7. Understøtter routingfunktioner og kaskadeswitch-dataindsamling for at lette indsamlingen af flere industrielle udstyrsdata. Softwaren har komplette funktioner og dækker de mest almindelige anvendelsesscenarier.

8. Den integrerer den humaniserede konfigurationsgrænseflade, som BLIIoT overholder, samt fjernkonfiguration, fjernopgradering af firmware og andre funktioner. Brugerne behøver kun at foretage enkle indstillinger.

9. Den har en fastgørelsesstruktur og et strømforsyningsdesign med beskyttelse mod omvendt tilslutning.

10. Den anvender BLIIoT's patenterede skinnespændeteknologi og understøtter standard DIN35-skinneinstallation og vægmonteret installation.


Svar på annoncen

Kategori
Tilbud

Staten
Kina

Område
Guangdong

Placering
Shenzhen