Katalog

Shenzhen Beilai Technology Co., Ltd.

Shenzhen Beilai Technology Co., Ltd.

Shenzhen Beilai Technology Co., Ltd.

12.04.2024 15:00

BLIIoT| Ny version BL120BN BACnet/IP BACnet MS/TP til Modbus Gateway i bygningsautomatisering

Svar på annoncen

Introduktion BACnet og Modbus er to meget udbredte kommunikationsprotokoller inden for bygningsautomatisering og industriel styring. BACnet (Building Automation and Control networks) er en protokol, der er specielt designet til styring og overvågning af bygningsautomatiseringssystemer, mens Modbus er en åben seriel kommunikationsprotokol, der ofte bruges i industrielle kontrolsystemer. Integration af BACnet- og Modbus-netværk giver mulighed for problemfri kommunikation og dataudveksling mellem enheder, der bruger disse forskellige protokoller. Denne integration opnås typisk ved hjælp af en BACnet til Modbus-gateway eller -konverter. Gatewayen fungerer som en oversætter, der gør det muligt for enheder på et BACnet-netværk at kommunikere med enheder på et Modbus-netværk.

Produktbeskrivelse

BL120BN BACnet to Modbus gateway er en enhedsløsning, der muliggør kommunikation mellem BACnet- og Modbus-netværk. Den fungerer som en bro, så enheder, der bruger BACnet-protokollen, kan kommunikere med enheder, der bruger Modbus-protokollen.



Ved at bruge en BL120BN BACnet til Modbus-gateway bliver det muligt at integrere enheder og systemer, der bruger disse forskellige protokoller, hvilket muliggør krydskommunikation og dataudveksling. Denne integration forbedrer interoperabiliteten, forenkler systemadministrationen og gør det lettere at overvåge og styre enheder på tværs af både BACnet- og Modbus-netværk.

 

Produktfunktioner

1. Understøtter BACnet/IP, BACnet MS/TP, Modbus RTU, Modbus TCP, Modbus cloud.

2. Understøtter tilslutning til op til 50 enheder og indsamling af 4.000 datapunkter.

3. Understøtter 6 valgfrie RS232/RS485-indgange.

4. Den anvender indlejret ARM MCU og er et produkt udviklet baseret på Linux OS-systemet.

5. 2 Ethernet-porte (WAN-port og LAN-port).

6. Understøtter 4G, WiFi, GPS.

7. Understøtter OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. Understøtter routing-funktioner og dataindsamling via kaskadeswitch for at gøre det lettere at indsamle flere data om industrielt udstyr. Softwaren har komplette funktioner og dækker de mest almindelige applikationsscenarier.

9. Den integrerer den humaniserede konfigurationsgrænseflade, som BLIIoT overholder, samt fjernkonfiguration, fjernopgradering af firmware og andre funktioner. Brugerne behøver kun at foretage enkle indstillinger.

10. Den har en fastgørelsesstruktur og et strømforsyningsdesign med beskyttelse mod omvendt tilslutning.

Den anvender BLIIoT's patenterede skinnespændeteknologi og understøtter standard DIN35-skinneinstallation og vægmonteret installation.


Svar på annoncen

Kategori
Tilbud

Staten
Kina

Område
Guangdong

Placering
Shenzhen