Katalog

Airconditioner til Modbus-konvertering, BLIIoT| Ny version BL120AC

04.04.2024 13:05

Airconditioner til Modbus-konvertering, BLIIoT| Ny version BL120AC

Svar på annoncen

Introduktion For at implementere Air Conditioner to Modbus-protokollen har du typisk brug for en gateway-enhed, der konverterer klimaanlæggets proprietære kommunikationsprotokol til Modbus-kompatible data. Gatewayen fungerer som en bro, der oversætter klimaanlæggets data til Modbus-registre eller spoler, der kan forstås af andre Modbus-enheder. Der er forskellige variationer af Air Conditioner to Modbus-protokollen, afhængigt af klimaanlæggets producent og model. Nogle af de mest almindelige protokoller er Modbus RTU og Modbus TCP/IP.

Produktbeskrivelse

BL120AC klimaanlæg til Modbus-gateway er en enhed, der muliggør kommunikation mellem et klimaanlæg og et Modbus-netværk. Den fungerer som en bro mellem de to systemer og muliggør dataudveksling og kontrol.



BL120AC kommunikerer typisk med klimaanlægget via dets egen protokol og oversætter dataene til Modbus-protokollen, som forstås af andre enheder på Modbus-netværket. Den kan konvertere forskellige parametre som temperatur, luftfugtighed, ventilatorhastighed og driftstilstande til Modbus-registre eller spoler.



Ved at tilslutte klimaanlægget til et Modbus-netværk kan du integrere det i et større bygningsautomatiseringssystem eller et SCADA-system (Supervisory Control and Data Acquisition). Det muliggør centraliseret overvågning, kontrol og koordinering af flere HVAC-systemer, hvilket fører til forbedret energieffektivitet og lettere administration.

Produktfunktioner

1. Understøtter Modbus RTU, Modbus TCP, klimaanlæg osv.

2. Understøtter tilslutning til op til 50 enheder og indsamling af 4.000 datapunkter.

3. Understøtter 6 valgfrie RS232/RS485-indgange.

4. Den anvender indlejret ARM MCU og er et produkt udviklet baseret på Linux OS-system.

5. 2 Ethernet-porte (WAN-port og LAN-port).

6. Understøtter 4G, WiFi, GPS.

7. Understøtter OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. Understøtter routingfunktioner og dataindsamling fra kaskadeswitch for at lette indsamlingen af flere data om industrielt udstyr. Softwaren har komplette funktioner og dækker de mest almindelige applikationsscenarier.

9. Den integrerer den humaniserede konfigurationsgrænseflade, som BLIIoT overholder, samt fjernkonfiguration, fjernopgradering af firmware og andre funktioner. Brugerne behøver kun at foretage enkle indstillinger.

10. Den har en fastgørelsesstruktur og et strømforsyningsdesign med beskyttelse mod omvendt tilslutning.

11. Den anvender BLIIoT's patenterede skinnespændeteknologi og understøtter standard DIN35-skinneinstallation og vægmonteret installation.


Svar på annoncen

Kategori
Tilbud

Staten
Kina

Område
Guangdong

Placering
Shenzhen