Katalog

BLIIoT| Ny version BL120DT DL/T645 IEC 104 til Modbus-konvertering i automatisering af elsystemer

03.04.2024 10:10

BLIIoT| Ny version BL120DT DL/T645 IEC 104 til Modbus-konvertering i automatisering af elsystemer

Svar på annoncen

Introduktion En DL/T645 til Modbus-gateway er en enhed, der muliggør kommunikation mellem enheder, der bruger DL/T645-protokollen, og enheder, der bruger Modbus-protokollen. På samme måde letter en IEC 104 til Modbus-gateway kommunikationen mellem enheder, der bruger IEC 104-protokollen, og enheder, der bruger Modbus-protokollen. DL/T645 er en kommunikationsprotokol, der bruges meget i Kina til intelligente måle- og energistyringssystemer. Den definerer formatet og reglerne for dataudveksling mellem energimålere og dataindsamlingssystemer. På den anden side er Modbus en almindelig protokol, der bruges til kommunikation mellem forskellige industrielle enheder.

Produktbeskrivelse

BL120DT gateway fungerer som et mellemled, der gør det muligt for enheder, der bruger Modbus-protokollen, at læse data fra og skrive data til enheder, der bruger DL/T645-protokollen. Den udfører protokolkonvertering og datakortlægning mellem de to protokoller, hvilket sikrer problemfri kommunikation mellem de forskellige enheder.



BL120DT gateway tjener det samme formål, men for enheder, der bruger IEC 104-protokollen og Modbus-protokollen. IEC 104-protokollen bruges ofte til automatisering af elsystemer og SCADA-applikationer (Supervisory Control and Data Acquisition).



Produktfunktioner

1. Understøtter DL/T645, IEC104, Modbus RTU, Modbus TCP, Modbus cloud.

2. Understøtter tilslutning til op til 50 enheder og indsamling af 4.000 datapunkter.

3. Understøtter 6 RS232/RS485 valgfrie indgange.

4den anvender indlejret ARM MCU og er et produkt udviklet baseret på Linux OS-system.

5. 2 Ethernet-porte (WAN-port og LAN-port).

6. Understøtter 4G, WiFi, GPS.

7. Understøtter OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. Den understøtter routingfunktioner og dataindsamling fra kaskadeswitch for at lette indsamlingen af flere data fra industrielt udstyr. Softwaren har komplette funktioner og dækker de mest almindelige applikationsscenarier.

9. Den integrerer den humaniserede konfigurationsgrænseflade, som BLIIoT overholder, samt fjernkonfiguration, fjernopgradering af firmware og andre funktioner. Brugerne behøver kun at foretage enkle indstillinger.

10. Den har en fastgørelsesstruktur og et strømforsyningsdesign med beskyttelse mod omvendt tilslutning.

11. Den anvender BLIIoT's patenterede skinnespændeteknologi og understøtter standard DIN35-skinneinstallation og vægmonteret installation.


Svar på annoncen

Kategori
Tilbud

Staten
Kina

Område
Guangdong

Placering
Shenzhen