Katalog

Gresitaliano Srl

Gresitaliano Srl

Gresitaliano Srl

22.01.2024 00:00

Porcelænstallerkener fremstillet i Italien

Svar på annoncen

porcelain4TOP er det nye brand fra GRESITALIANO SRL, som har specialiseret sig i grafisk design, produktion og distribution af store porcelænsplader i tykkelser på 6 mm, 12 mm og 20 mm, 100 % fremstillet i Italien.

Vær med til at bringe italiensk elegance til USA: Bliv distributør af porcelænstallerkener

Hos Porcelain4Top inviterer vi passionerede og fremsynede enkeltpersoner og virksomheder til at tage med os på en rejse i uovertruffen stil og raffinement.

Placer dig selv som ambassadør for tidløs skønhed i USA ved at blive distributør af vores udsøgte italienske porcelænstallerkener.

Hvorfor samarbejde med Porcelain4Top:

Førsteklasses kvalitet: Vores italienske porcelænstallerkener er omhyggeligt forarbejdede og viser den berømte kvalitet af italiensk håndværk, der har modstået tidens tand.

Alsidige designs: Fra klassisk til moderne, vores porcelænstallerkener tilbyder en bred vifte af designs og finish, der passer til dine kunders kræsne smag.

Uovertruffen ekspertise: Ved at samarbejde med os får du adgang til et team af eksperter, der giver dig omfattende produktviden, marketingstøtte og personlig rådgivning.

Fordele ved at være distributør:

Eksklusivt produktsortiment: Som Porcelain4Top-distributør får du eksklusiv adgang til vores premiumsortiment af italienske porcelænstallerkener, så du adskiller dig fra konkurrenterne.

Marketingstøtte: Brug vores marketingekspertise og marketingmaterialer til at øge din tilstedeværelse i branchen, nå ud til et bredere publikum og øge salget.

Rentabelt samarbejde: Vi tror på gensidig succes. At arbejde med Porcelain4Top som distributør åbner dørene til et profitabelt partnerskab med et brand, der står for elegance og kvalitet.

Sådan starter du din rejse: At blive distributør hos

er en ligetil proces. Kontakt vores team for at udtrykke din interesse, og lad os samarbejde om at bringe de sofistikerede italienske porcelænstallerkener ud til alle hjørner af USA.

Opgrader din forretning ved at tilbyde indbegrebet af luksus med Porcelain4Tops italienske porcelænstallerkener. Kontakt os i dag for at indlede et samarbejde, der vil omdefinere elegance på det amerikanske marked.

Kontakt os nu!


Svar på annoncen

Kategori
Tilbud

Staten
Italien

Område
Emilia Romagna

Placering
Sassuolo

Yderligere oplysninger