Katalog

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018
  • EX-Zertifizierung

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

18.12.2023 01:00

Maskinteknik - L.B. Bohle modtager flere priser

Svar på annoncen

German Design Award til ny generation af maskiner

Glæden hos L.B. Bohle var stor. Teknologivirksomheden fra Ennigerloh har vundet den tyske Brand Award tre gange.

"På Interpack i maj i år lancerede vi vores nye generation af maskiner med præsentationen af tre nye systemer," siger administrerende direktør Thorsten Wesselmann og ser tilbage. "Vores maskiner er ikke kun blevet teknisk optimeret, men også redesignet med et banebrydende industrielt design," fortsætter Wesselmann.

Efter at have rådført sig med industrielle designere, som maskinerne blev designet sammen med, besluttede ledelsen af L.B. Bohle at indstille BFC tablet coater, BRC tørgranulator og QbCon 1, en kontinuerlig granulator og tørrer til forskning og udvikling, til designprisen.

German Design Award er åben for virksomheder, agenturer, serviceudbydere og marketingeksperter samt non-profit og statslige organisationer fra alle sektorer i hele verden. Den uafhængige jury fra German Design Council beslutter om optagelse i konkurrencen og de efterfølgende vindere.

"Efter de konsekvent positive reaktioner på vores nye maskiner håbede vi i hemmelighed på en pris," rapporterer Wesselmann. L.B. Bohle blev kåret som vinder af BRC og QbCon, mens tabletcoateren BFC fik en specialpris.

"Vi var overraskede over at modtage tre priser på én gang", siger Wesselmann. Overordnet set ser de ansvarlige hos L.B. Bohle prisen som en anerkendelse af, at de har taget det rigtige skridt med det dristige nye design.

"Takket være en fremragende holdindsats internt i virksomheden er det sammen med de eksterne designere lykkedes os at udvikle en helt ny designlinje for vores systemer, som sikrer identifikation med virksomheden L.B. Bohle. At vinde den tyske designpris vil også hjælpe os med at tiltrække endnu mere opmærksomhed og synlighed på markedet," siger administrerende direktør Tim Remmert, som ser yderligere positive effekter af prisen.


Svar på annoncen

Kategori
Tilbud

Staten
Tyskland