Katalog

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

15.04.2024 09:05

WAYGATE KRAUTKRAMER USM 100 ULTRASONISK FEJLDETEKTOR, BRUGT

Svar på annoncen

Waygate Technologies Krautkrämer USM 100 fejldetektor er let og ergonomisk designet, så den er nem at bruge. Den har en stor touchskærm og knapper, der giver mulighed for problemfri ambidekstral betjening. Den handskekompatible 7-tommers LCD-berøringsskærm kan ses under alle lysforhold. Den smarte og intuitive brugergrænseflade er nem at lære, kan tilpasses og strømliner opsætning, træningstid og opdateringer.

Krautkrämer USM 100 giver også større effektivitet gennem fjernadgang og datastyring og -lagring. De digitale funktioner omfatter skræddersyede arbejdsgange via Mentor App-softwaren, sikker, cloud-baseret datahåndtering, fjernkalibrering, der reducerer kalibreringstiden fra to uger til 30 minutter, og en offentlig butik til download af brugerdefinerede apps. Mentor PC muliggør upload, analyse og rapportering af inspektionsdata fra en pc, og Mentor PC Live gør det muligt at bruge USM 100 på afstand. Mentor Create giver brugeren mulighed for at tilpasse eller oprette inspektionsapps til unikke testprocedurer, brancheapplikationer og erfaringsniveauer. Datasættene er også kompatible med de ældre USM Go- og USM 36-modeller, hvilket muliggør en problemfri overgang til USM 100.

Fejlfinding omdefineret:
Den bærbare Krautkrämer USM 100 er et meget alsidigt inspektionsværktøj, der er designet til at tackle en lang række inspektionsudfordringer. Udfør omfattende og nøjagtige inspektioner af industrielle aktiver, og forbedr dine data med billeder og geolokalisering for forbedret sporbarhed og rapportering.

Nøgleapplikationer
  • Inspektion af svejsninger
  • Inspektion af korrosion
  • Inspektion af smede- og støbegods
  • Inspektion af skinner
  • Inspektion af kompositter
  • Inspektion af atomkraftværker

pris $1,500.00


Svar på annoncen

Kategori
Tilbud

Staten
Indonesien

Område
Jawa Timur

Placering
Surabaya