Katalog

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

06.03.2024 15:00

ITERO ELEMENT FLEX INTRAORAL SCANNER

Svar på annoncen

ITero Element Flex1 giver dig den ultimative mobilitet, så du kan tage dig af dine patienter, uanset hvor du vil se dem. Med konfigurationen med kun en stav er iTero Element-teknologiens kraft lige ved hånden, så du kan udføre fuld buescanning i selv den mindste praksis.

En kraftfuld løsning, som du kan tage med fra rum til rum eller kontor til kontor. Med iTero Element Flex har du maksimal mobilitet og kan tage dig af dine patienter, uanset hvor du er. Den vægmonterede konfiguration giver dig kraften i iTero Element-teknologien lige i hænderne, så du kan udføre scanninger af hele buen på selv det mindste kontor.

iTero Element Flex er et system, der giver mulighed for hurtig og nem overførsel mellem praksisser, hvilket giver praktiserende læger og ortodontister mulighed for at udføre fuldbuescanninger på tværs af praksisser.

"Wall-only"-konfigurationen af iTero Element Flex er en bærbar scanner, der kan transporteres fra en praksis til en anden, og som giver klinikerne mulighed for at udnytte styrken ved visualisering ved stolen. Den er ideel til praksisser med flere lokationer, der har brug for en praktisk og let transportabel scanner. Ved at bruge kompatible bærbare computere kan klinikere nu scanne hvor som helst, selv i de mindste praksisser. Element Flex indeholder en tilpasset bæretaske.

Element Flex, som er det foretrukne valg, indeholder en tilpasset bæretaske og muliggør tilslutning. Hver scanner har de samme funktioner som sin forgænger. Oprindeligt blev intraorale scanningsstænger anset for at være svære at bruge og klodsede. Så da det var tid til at træffe en købsbeslutning, besluttede klinikerne at undvære dem. Nu er der en bred vifte af muligheder.

Med introduktionen af denne Element Flex kan scanninger udføres direkte på bærbare computere, hvilket gør intraoral scanning mere mobil end nogensinde før. Dette er dog ikke den eneste opfindelse inden for IOS-scanning. Den seneste version fra 3shape, TRIOS MOVE, tilbyder en trådløs scanningsstav sammen med en arm og en drejelig skærm, der gør det muligt for klinikeren at vise patienten processen og behandlingsplanlægningen.

Funktionerne i iTero Element Flex:

Kompakt fodaftryk for bærbarhed og bekvemmelighed
Forbedret farvedisplay for fantastiske og nøjagtige billeder
Udfør skarpe 3D-scanninger i farver og høj opløsning på kun 60 sekunder
Scannerstavens touchpad er lige så intuitiv og enkel som bevægelser på din smartphone

Visualiser en bedre praksis med iTero Element Flex:
Restaurative og ortodontiske arbejdsgange
Optimeret Invisalign
Konnektivitet
Visualiseringsværktøjer
iTero TimeLapse
Invisalign Outcome Simulator
Fremskridtsvurdering
Integration af fræsning ved stolen

 

 


Svar på annoncen

Kategori
Tilbud

Staten
Indonesien

Område
Jakarta

Placering
Jakarta