Katalog

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

11.09.2023 01:05

SIUI ULTRALYDSSCANNER CTS8800 PLUS

Svar på annoncen

SIUI CTS-8800 Ultralydsmaskine er en bærbar enhed, der kombinerer det nyeste inden for ultralydsbilledteknologi med speckle-reduktionsteknologi og forbedret zoom. SIUI CTS-8800 er meget nem at bruge for alle operatører og har et stabilt operativsystem med en 160 GB HDD. Kan producere 4D sort/hvide billeder til en lavere pris end konkurrenterne. SIUI CTS-8800 er det mest omkostningseffektive 4D-ultralydsudstyr på markedet.

SIUI CTS-8800-ultralydsmaskinen er det første system på indgangsniveau, der kombinerer avancerede billedbehandlingsfunktioner med trådløs teknologi. Veterinære forudindstillinger, billedlagring og øjeblikkelig billedoptimering gør alt logisk og brugervenligt. CTS-8800 har teknologier som Spatial Compound Imaging, Tissue Harmonics, Speckle Reduction og Variable Image Focusing, der giver billeder af høj kvalitet. Ved at kombinere disse højteknologiske funktioner med trådløs billedtransmission kan CTS-8800 bringe din klinik på forkant med teknologien.

VERSATILE 4D CAPABILITY
CTS-8800 Plus tilbyder fremragende 4D-billeddannelse til en fantastisk pris. Volumetrisk billedteknologi dækker obstetrisk 4D-føtal billeddannelse og gynækologisk transvaginal volumetrisk billeddannelse, som viser mere nøjagtige og specifikke billeder til forskellige kliniske behov.

SPATIAL COMPOUND IMAGING
Teknologien hjælper med at mindske ekkoartefakter og forbedre den rumlige opløsning ved at scanne målet med multi-direction beamforming.

AVANCERET BILLEDTEKNOLOGI
Speckle-reduktionsteknologi
Teknologien hjælper med at reducere støj og artefakter, fjerne skygger og kanter, forbedre kontrastopløsningen og identificere
tidlige vævs-/strukturskader.

Smart One Key Optimization
Systemet justerer smart TGC og B-forstærkning i B-tilstand samt basislinje, PRF og PW-forstærkning for at opnå det bedste S/H-billede og PW
-billede ved kun at trykke på én tast.

VÆRDIFULDE KLINISKE LØSNINGER
Panoramabilleder
Systemet gør det muligt at udvide synsfeltet, så lægen kan scanne store vævsområder med transducerens bevægelser.

Trådløs billedoverførsel til iPad/iPhone og trådløs pc-printer
Systemet gør det muligt at arbejde mobilt på hospitaler og klinikker ved at vise scanningsbilleder via iPad eller iPhone, selv om lægen ikke er i nærheden af ultralydssystemet.

Mulighed for opgradering af farvedoppler
Systemet understøtter opgraderinger af farveflowkortlægning, pulsbølgedoppler og triplex-tilstand, hvilket gør det til et komplet farve
Doppler-ultralydssystem, der er ideelt til brugere på indgangsniveau.

SIUI CTS-8800 Ultralydsmaskine Funktioner
  • 10" LCD-skærm med høj opløsning
  • Speckle-reduktionsteknologi
  • 512 frame Cineloop
  • Prober med flere frekvenser
  • 4D- og 2D-billeddannelse
  • Billedoptimering med ét tryk
  • Veterinære forudindstillinger
  • Reproduktionsborde til store og små dyr
  • Programmer til abdominal- og hjertemåling
  • Trådløs billedoverførsel

Svar på annoncen

Kategori
Tilbud

Staten
Indonesien

Område
DKI Jakarta

Placering
Kota Jakarta Selatan

Slutdato
31.12.2024 09:45