Katalog

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

16.09.2023 01:00

GE VOLUSON E10 ULTRALYD

Svar på annoncen

GE Voluson E10-ultralydsmaskinen er en førsteklasses ultralydsmaskine til kvinder, der virkelig lever op til navnet "Premium." Dens mest bemærkelsesværdige funktion er den nye Matrix 4D-transducer. Det er en fuldt elektronisk 4D-probe uden bevægelige dele. Det betyder, at der ikke er nogen "fejning" af proben, og alle billeder opnås samtidigt uden forsinkelse. Det betyder, at billedhastighederne er højere, billedkvaliteten er fantastisk, og de diagnostiske billeder er meget mere nøjagtige.

Voluson E10-ultralydssystemet er det seneste i vores Expert-serie og er designet til den avancerede kvindesundhedspraksis. Hvor komplekse tilfælde er reglen, ikke undtagelsen. Hvor du løser vanskelige diagnostiske spørgsmål på daglig basis. Hvor patienterne kommer til dig for at få sikre svar.

Den nye Voluson E10 er baseret på den innovative Radiance System Architecture, der sætter nye standarder for billedbehandling* ved at levere spektakulære 2D- og 3D/4D-billeder, fremragende penetration til dine teknisk vanskelige undersøgelser, nye billedbehandlingsværktøjer og avancerede applikationer, der hjælper dig med at håndtere vanskelige tilfælde. Voluson E10 understøtter også GE's næste generation af HDliveTM - HDlive Silhouette og HDlive Flow - billederne er virkelig ekstraordinære!

GE er bredt anerkendt som verdens førende inden for ultralydssystemteknologi til kvinders sundhedspleje. Virksomhedens GE Voluson-serie af ultralydsmaskiner gør det muligt for gynækologer og klinikere inden for obstetrik, gynækologi og fertilitet at foretage komplekse undersøgelser af kvinders sundhed med lethed, hvilket giver præcis diagnostik gennem overlegen billedkvalitet på en tidskritisk måde.

GE Voluson E10 blev designet til at afløse, men ikke helt erstatte den billigere GE Voluson E8, da den tilbyder fire gange så meget processorkraft som GE Voluson E8, hvilket muliggør avancerede applikationer og effektiv arbejdsgang. I forhold til E8 har E10 en større skærm til bedre visning af scanninger, en mere sofistikeret stråledannelse og nyere gengivelsesteknologier. GE Voluson E10's exceptionelle processorkraft og hastighed betyder hurtigere gengivelsestider og jævnere billedhastigheder, som giver HD-live, der er ekstremt klar og realistisk.

GE Voluson E10-funktioner og -specifikationer
  • 4D elektronisk matrix 4D-transducer
  • HD Live
  • 23" Widescreen LED-skærm
  • 12.1" multitouch touchpanel
  • Belysning af probeport
  • Optimeret ergonomi
  • V-SRI avanceret volumetrisk speckle-reduktion
  • Meget høje billedhastigheder i 2D- og 4D-billeddannelse
  • 4x processorkraft i forhold til Voluson e8

Svar på annoncen

Kategori
Tilbud

Staten
Indonesien

Område
DKI Jakarta

Placering
Kota Jakarta Selatan

Slutdato
31.12.2024 08:55