Katalog

Mega Indo HandHeld

Mega Indo HandHeld

Mega Indo HandHeld

06.09.2023 00:00

Thermo Scientific Niton Xl2 Xrf ædelmetalanalysator

Svar på annoncen

Niton XL2 XRF Precious Metal Analyzer fra Thermo Scientific tilbyder nu en hurtig, præcis og ikke mindst ikke-destruktiv metode til at teste kemien og renheden af alle ædelmetaller. Niton XL2 XRF Precious Metal Analyzer detekterer hurtigt falsk guld og guldbelægning og giver brugerne den præcise grundstofsammensætning af mønter og smykker, så de kan være helt sikre på værdien af de ædelmetaller, de køber og sælger.

Den hurtigste, nemmeste og mest præcise tester på markedet! Undersøg hurtigt det nøjagtige indhold af ædelmetal i den genstand, du tester, med et enkelt tryk på knappen. Sekunder efter at du har trykket på knappen, får du en sikker, nøjagtig og pålidelig analyse af elementfordelingen i den vare, du tester.

Med guldets volatilitet og høje pris kan det være en dyr fejl ikke at opdage bare en lille variation i sammensætningen. Thermo Scientific Niton XL2 XRF Precious Metal Analyzer er en hurtig, præcis og vigtigst af alt ikke-destruktiv metode til at teste renheden og kemien af alle ædelmetaller. Niton XL2 XRF Precious Metal Analyzer opdager hurtigt guldbelægning og falsk guld og giver dig den nøjagtige grundstofsammensætning af smykker og mønter, så du kan være helt sikker på værdien af de ædelmetaller, du køber og sælger.

Niton XL2 XRF Precious Metal Analyzer giver præcis analyse inden for få sekunder i en robust, pålidelig og brugervenlig pakke. Indholdet af alle guld- og ædelmetaller kan måles, uden at man manuelt skal ændre kalibreringen baseret på det metal, der analyseres - for eksempel sølv (Ag), guld (Au), palladium (Pd) og platin (Pt).

Mere dybdegående og hurtigere analyse end brandanalyse med samme præcision
Hurtigere, nemmere og mere præcis end salpetersyretestteknikker
Thermo Scientific AuDIT gold-plating detection technology muliggør effektiv detektion af de fleste guldbelagte genstande
Brugere kan nøjagtigt finde ud af både tilstedeværelsen og koncentrationen af skadelige tunge elementer og andre sporlegeringselementer, som kan påvirke værdiansættelse og kommende raffineringskrav


Funktioner
  • Ergonomisk design
  • Enkel peg og skyd - kan bruges meget nemt, selv af ikke-teknisk personale
  • Ikke-destruktiv analyse med næsten øjeblikkelige resultater
  • Perfekt til detailmiljøer
  • Standardanalyseområde: >25 elementer fra S- til U-elementer (baseret på anvendelsen)
Svar på annoncen

Kategori
Tilbud

Staten
Indonesien