Katalog

Thermo Scientific Niton XL2 XRF-analysator

06.09.2023 00:00

Thermo Scientific Niton XL2 XRF-analysator

Svar på annoncen

Thermo Fisher Scientific Niton XL2 XRF-analysator er en brugervenlig, robust og pålidelig ædelmetalanalysator, der leverer hurtige og nøjagtige analyseresultater. Den er nemmere, hurtigere og mere præcis end nitriske testmetoder og giver samtidig en mere omfattende analyse af alle ædle produkter end brandanalyse.

Thermo Scientific Niton XL2-analysatorerne har høj ydeevne og avanceret elektronik, samtidig med at de bevarer den enkle "point-and-shoot"-funktion, som har været kendetegnende for alle vores XRF-instrumenter. Disse analysatorer er forseglet mod fugt og støv med 100 % indlejrede softwareværktøjer og er lette, men alligevel robust bygget til at modstå de hårdeste miljøer - i marken eller på værkstedet. Niton XL2 er ergonomisk designet og har ikoner, der kan læses i dagslys, menuer, der kan tilpasses, muligheder for flere sprog og et standardanalyseområde på mere end 25 elementer fra svovl til uran.

XL2-analysatoren har et integreret standardkamera til nøjagtig placering af analyseområdet og giver øjeblikkelig, ikke-destruktiv elementanalyse af legeringsmaterialer fra titanium til nikkel samt tramp- og sporelementanalyse. Lette, robuste håndholdte Niton XL2-analysatorer er velegnede til en voksende liste af anvendelser, herunder identifikation af metalskrot, minedrift og efterforskning samt blyscreening til forbruger- og elektronikvarer.

Niton XL2 er det foretrukne instrument, når du har brug for nøjagtighed, præcision og brugervenlighed. Det er det ideelle instrument til

  • Analysere metallegeringer til genbrug af skrot eller QC af slutprodukter
  • Udføre kvalitetskontrol, anlægsdrift og efterforskning nær minen
  • Screene elektronik og forbrugsvarer for bly

Thermo Scientific Niton XL2-analysatorer giver dig mange klare fordele
  • Meget let at bruge - selv af ikke-teknisk personale
  • Robust design til industrielle miljøer i den virkelige verden
  • Virkelig ikke-destruktiv test med næsten øjeblikkelige resultater
  • Fra tænding til tryk på aftrækkeren til resultater på få sekunder
  • Sikker analyse med teknologi fra branchens førende


Svar på annoncen

Kategori
Tilbud

Staten
Indonesien