Katalog

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

08.05.2024 01:05

Automatisk laser-partikelstørrelsesanalysator

Svar på annoncen

Partikelanalyseapparater Winner 3008

Beskrivelse af produktet

Måleområde 0,1um-300um


Winner3008A/B er en intelligent tør laserpartikelstørrelsesanalysator, manuel og fuldautomatisk driftsmodel. MIE-spredningsprincip som grundlæggende, konvergerende lys Fourier-transformeret lysvej, meget stabil He-Ne-laser og højfølsom ringfotoelektrisk detektor, garanterer god repeterbarhed og nøjagtighed.
Den bruger luft som dispersionsmedium og bruger turbulent dispersionsprincip med højpræcisionsfodringsenhed, patentpulversprøjtepumpe og oliefri lydløs gaskilde, der garanterer, at prøverne er fuldt dispergerede. Den er velegnet til alle tørre pulvermaterialer, især pulver, der reagerer kemisk med vand eller ændrer form i væske. Sammenlignet med den våde laserpartikelstørrelsesanalysator har den samme nøjagtighed og repeterbarhed.

Vigtigste funktioner


(1) Avanceret optisk testvej.
Konvergerende lys Fourier-transformeret lys patenteret teknologi, gør at spredningslys ikke er begrænset til linseåbning. Brug hoveddetektor og hjælpedetektor med stor vinkel til effektivt at indsamle alle vinkler af spredningslys i testområdet, sikre god testnøjagtighed og pålidelighed i hele området.

(2) Videnskabeligt dispersionssystem
Turbulensdispersion patenteret teknologi og normal stødforskydningseffekt, gør partikler tilstrækkelig spredning, Vedtag bærbar keramik forbedrer dispersionssystemets arbejdsliv.

(3) Menneskebaseret driftstilstand Manuel og fuldautomatisk, let at vælge.

(4) Højpræcisions-automatisk optisk sti-kalibreringssystem
Det består af præcis firefaset hybrid stepmotor, dens inching-præcision er nået til mikroniveau, så lysstien er altid i god stand.

(5) Intelligent dataanalyse-vinder unik softwaresupport
Analysesoftware indsamler store mængder partikelinformation i høj hastighed og invers partikelfordeling ved ubegrænset fri monteringsteknologi, derefter intelligent statistik og analyse af testdata, sikre nøjagtighed og gentagelighed af output.

(6) Resultaterne viser ikke kun partikelfordeling, den kumulative værdikurve og typiske partikelstørrelser (D10, D50, D90.), men understøtter også brugerdefinerede analyseresultater, såsom alle funktioner partikeldiameter fra D0 til D100, kumulativ procent (større end eller mindre end en bestemt partikeldiameter).

(7) Brugere kan designe testrapportens output og visningsformer i henhold til branchens krav.

Anvendelse


Partikelstørrelsesanalysator bruges i vid udstrækning til cement, keramik, medicin, dope, farvestof, polstring, kemiske produkter, katalysator, lodning, støv, tilsætningsstof, pesticid, eksplosivstof, grafit, lysfølsomt materiale, brændstof, metal- og ikke-metalpulver, calciumcarbonat, kaolin og andre pulvermaterialer.

Kvalitetssikring

1. Strengt i overensstemmelse med ISO9001-2000 kvalitetsstyringssystem.2. Streng kontrol fra indkøb af materialer, procesinspektion til endelig partikelstørrelsesfordelingstest.3. QC-afdeling til at udføre kvalitetskontrolbestemmelser.
4. Kun kvalificerede komponenter vil blive samlet, og den samlede laserpartikelstørrelsesanalysator skal inspiceres fuldstændigt inden salg.
5.Laserpartikelstørrelsesanalysator behandles for at forhindre -rystetest inden levering.



Service efter salg

1.Operation demo video CD vil blive tilbudt.2. Tilbyde gratis træningstjeneste.
3. Kvalitetssikringsdatoen er 1 år siden afslutningen af betalingen, teknologisupport vil blive ydet for livet. Og derefter opkræver vi omkostningerne, hvis vi leverer reparationstilbehør.
4. Vedligeholdelse af udstyrssvigt forårsaget af forkert håndtering (passende omkostninger vil blive opkrævet).
5. Vi tilbyder komponenterne med gunstig pris og varig vedligeholdelse.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL


Køb laserpartikelstørrelsesanalysator har brug for at kende punkter:

(1) Hvilke materialer har brug for test?
Hvis suspension / emulsion, skal du vælge flydende dispersionspartikelstørrelsesanalysator, og nogle materialer reageres også med vand, så har også brug for flydende dispersionspartikelstørrelsesanalysator. Generelt har cement, metalpulvere og pharamcy-materialer brug for tør dispersionsmodel partikelstørrelsesanalysator.

(2) Hvilket størrelsesområde skal testes?
På nuværende tidspunkt, baseret på MIE-spredning, kan laserpartikelstørrelsesanalysator teste partikelområdet er 0,01um-2000um.
Hvis materialeområdet ikke er så bredt, for eksempel 10um-20um, vil mindre rækkevidde af partikelstørrelsesfordeling vælge tættere rækkevidde model være mere præcis, ingen grund til at købe stor rækkevidde model.


(3) Hvad er dispersionsmedier?
For flydende model, for at prøven kan sprede sig godt og cirkulere i laserpartikelstørrelsesanalysatoren, skal vi generelt bruge vand, alochol eller organisk opløsningsmiddel som dispersionsmedier. Til tør dispersionsmodel skal du bare bruge trykluft som dispersionsmedier. På det nuværende marked er omkostningerne til tør laserpartikelstørrelsesanalysator højere end flydende dispersionsmodeller, så hvis de kan teste godt, er flydende model bedre.


Flere spørgsmål, bedes du kontakte os, vi vil tilbyde dig den bedst egnede laserpartikelstørrelsesanalysator til dig!


Svar på annoncen

Kategori
Tilbud

Staten
Kina

Område
山东省

Placering
济南市

Yderligere oplysninger